Hova menjünk? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Hova menjünk idén nyaralni a párommal??
Sajnos semmi ötletünk nincs.
Mi egy Szabolcsi kis faluban élünk,és minden nagyon messze van tőlünk.
Egerre,Mezőkövesdre gondoltunk,de nem tudjunk hogy van e ott látni való,nem e unatkoznánk.
Valakinek ötlet?Tapasztalatok ezen a környéken??
Köszönöm a válaszokat!!
21/L
Ne viccelj, Eger tele van szebbnél szebb látnivalókkal, remek kirándulóhelyekkel a közelben. Abszolút ajánlom!
De az sem mindegy, hogy milyen nyaralást szeretnétek. Aktívat - tehát városnézés, múzeumok, programok, vagy passzívat - strand, pihenés dögivel?
Én Egerbe járok főiskolára, illetve Mezőkövesden is elég sokszor megfordulok. Hát Mezőkövesd egy ilyen mezőváros féleség, nem sok minden van, eléggé olyan, mint egy falu. Ha érdekel a Matyó múzeum, illetve ilyen tájházak, népművészet, akkor Mezőkövesden ilyeneket tudtok látogatni, illetve van a Zsóry-fürdő, de annak nagyon büdös a vize. :(
Egert tudnám javasolni, mert nagyon szép város. Eleve adott a vár, ami csodálatos élmény. Aztán a belvárosa szintén nagyon szép, a Dobó tér, az Érsekkert, ahol nagyon szép a szökőkút, illetve, füves-parkos az egész, teleültetve gyönyörű virágokkal, valamint van egy szép kis tó is, egy kis híd vezet át rajta, nagyon hangulatos! :) Fel tudtok menni a Minaretbe is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra. Rengeteg étterem, kávézó van, nagyon finom ételekkel (annyira nem is drága), finom a fagyi és a jégkása. A strandfürdő bejárata szintén az Érsekkertből nyílik, illetve van török fürdő is ott mellette, ami egy különleges élmény.
Remélem segítettem! :)
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek!:)
Igen,jártam Iskolába,de nem hiszem,hogy válaszolnod kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!