Hisztek a "felmelegített" kapcsolatokban?
Én soha nem hittem a felmelegített kapcsolatokban. Most azonban ugy alakult, hogy szakítottunk párommal. 1 hónap után ujra kezdtük, és nagyobb a szerelem mint valaha volt.
De ugyanakkor kételkedek is benne, hogy ha egyszer már elengedtük egymást...akkor valami mégsem működhet igazán.
Mit gondoltok? Tapasztalatok?
Nem hiszem, hogy ez hit kérdése.
Van akivel, van amikor működik, és van hogy nem.
Miért ne működhetne?
Egyik barátnőmék 3x szakítottak a kapcsolatuk alatt, aztán mégiscsak összeházasodtak, és most mindenki happy. :) Azóta egy kislányuk is született.
Bár, hozzá kell tegyem, egyik szakítás sem tartott pár hónapnál tovább. Az első csak 1 hónapig.
Ha azonban ennél több idő eltelik, és nem kezdenek el hiányozni egymásnak a felek, utána már felesleges erőltetni.
De ebben az esetben is, hogy csak ilyen rövid idő telt el, én nagy esélyt jósolok nektek, Kérdező! :)
Exemmel fél éve szakítottunk. Ha elém állna, hogy kezdjük újra még mindig igent mondanék szerintem, igaz rettentő sok idő fél év.... Nálatok nem sok idő telt el a szakítás után, és ha minden rendben akkor semmi akadálya. Van egy ismerősöm, akik férjével többször szüneteltették kapcsolatukat, 11év alatt, de még mindig együtt vannak.
Sok boldogságot nektek!:)
Igazából, bevallom, én sem hiszek benne, de van egy nagyon meglepő pozitív példa a környezetemben.
Szakítottak, a fiú ("érdekes" költői lélek...) hónapokig verte a nyálát a lányra, állítólag az volt a gond hogy a srác csak a szexre hajtott. Jópár hónapja megint összejöttek, láss csodát, a fiú állítólag teljesen megváltozott, figyelmes, stb.
Mikor 1 hónapja láttam őket, együtt voltak, de nem tudom, mennyire maradt meg a varázs ill. hogy mi van velük, igaz, az egész környezetük azt mondta rájuk hogy nagyon egymásnak valóak.
A lényeg: ha akarja mindkét fél, nem lehetetlen, de a nagyobb százaléknak pont emiatt nem jön össze. Azért sok sikert hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!