Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit illene vinni, ha vigyek...

Mit illene vinni, ha vigyek valamit a szülőknek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, tegnap találkoztunk először.

Holnapra találkozót beszéltünk meg, és elhívott magához.

A szülőkkel él, de külön lakrészben.Biztosan fogok a szülőkkel is találkozni.Elég idősek már.Elmúlt mindkettő 70 éves. Mit "kell(ene)" vinni nekik, ha egyáltalán vigyek valamit...

No meg, az illetőnek ma van a szülinapja...

2011. júl. 9. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a fiút/lányt, hogy mit szeretnek inni a szülei? Bort, pezsgőt? Üdítőt? Én azt vinnék. Valami italt, ami középkategóriás és bizti szeretik.

22/N

2011. júl. 9. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy vinnék valamit. 1 napja ismered, szerintem ezt senki nem várja el. Ha majd komolyabbra fordul és legközelebb mész akkor egy szál virág vagy egy üdítő a szülőknek.

Legtöbbet 1-2 kedves szó ér szerintem.

A szülinaposnak meg max egy csoki.

21l

2011. júl. 9. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Krumplit
2011. júl. 9. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
SZulokkel most biztos nem fogsz talalkozni. Kulon lakreszben lakik, fog ugyelni arra, hogy veletlenul sem talalkozzatok. fpleg nem egy nap utan.
2011. júl. 9. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem fog.Várnak a szülei.
2011. júl. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!