"Hűséget fogadtam, nem vakságot". Mennyire értesz egyet ezzel?
Egyet értek.Van szemem,ha meglátok egy jó pasit megnézem,értem ezalatt hogy nem fordulok el vagy nem csukom be a szemem.Nem fordulok utánna nem bámulom,nem teszek rá megjegyzést.Egyszerüen csak megjegyzem magamban hogy jol néz ki,ugyaugy mint ha meglatok egy szép kirakatot vagy bármit.
A párom is észreveszi ha egy szép nőt lát,vagyis gondolom hogy azért ő is látja ha egy bombázó jön velünk szembe.
semennyire. egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy orrba vágná aki ezt kitalálta.
F/19
Hát az ember megnézi azt ami szép. A szép nőket is megnézem. Szerintem a tisztelet nem itt kezdődik vagy végződik. Aki erre ugrik az nem egészséges szerintem...de ez csak egy VÉLEMÉNY.
Üdv, 22N
Sok férfinak igenis elég nehéz hűségesnek lenni!Azok, mert szeretik a párjukat, de nehéz, és ha az ilyenektől még mi csajok, lányok, asszonyok, azt is el vesszük, hogy nézelődjenek, akkor már végleg menekülni akarnak.
Amíg a párom nézelődik nem zavar, én is szoktam.Férfi vadászösztönt valahogy ki kell élniük a kedves úriembereknek!!
Nem örülnék, ha a feleségem annyira féltékeny lenne, hogy más nőre rá sem nézhetnék.
Amúgy megértem azokat, akik annyira jó kapcsolatban élnek, hogy ez fel sem merül náluk, így nem értenek egyet a mondással.
Ha valaki félre akar lépni, az nem az utcai bámulással kezdődik, hanem ismerősi, baráti, munkahelyi körben kezd közeli viszont kiépíteni valakivel, akik sok esetben tök átlagos nő, aki után amúgy nem fordulna meg a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!