Mit gondoltok a Nándor, Botond, Zsombor, András, Kornél nevekről?
A Nándor és az András nekem öreges, a többit szeretem.
31, N
A Nándor,Botond és az András tetszik nekem. A Zsombor,és Kornél nevekkel sincsen semmi probléma,teljesen normális nevek,de nekem nem annyira tetszik. Persze nem is nekem kell,hogy tetszen! :)
26/N
A Botond és Nándor szépek, de nem adnám, mert korábbi fiúkákra emlékeztetnének.
Az András szerintem túl kommersz, ha adnám is (pl ha így hívnák az apját) választanék egy másik nevet mellé, lásd pl. Zsombor.
A Zsombort és a Kornélt esetleg választanám, ha ebben egyeznénk ki a párommal. Azonban a fiunk neve az ő nevét fogja viselni, lányban már rugalmasabb. Még szerencse, hogy tetszik a neve:)
23L
Mind szép magyar nevek, tetszenek.
Nándor: Ismertem egy Nándi nevű srácot, nagy arc volt, számomra vagánysággal és fiatalsággal függ össze ez a név.
András: Rendkívül férfias, elég gyakori, de csak különleges Andrásokat ismerek, mindért odáig vagyok meg vissza:) Gondolkodtam rajta, hogy egyszer így hívnám a fiamat, de inkább akkor már a kicsit különlegesebb Andor verziót választanám.
Botond, Zsombor: átlagos, nem feltűnő, szép nevek.
Kornél: ez nem nagyon tetszik, női verzióban a Kornélia még elmegy, de így nem annyira. Én nem adnám a gyerekemnek. Akkor már inkább Kálmán (Kálmi:)
Nándor és András kicsit régies,(az előző generációra jellemző). De jobb mint a másik 3.
Botondkának, Zsomborkának meg Kornélkának azok a gagyi emberek nevezik a gyereküket akik részt vesznek a legújabb névadási divathullámban.(Bence, Máté, Kristófka, Áronka...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!