Mit szólnál hozzá, ha a gyereked hazacipelne egy világháborús aknát/lövedéket?
egyszer a szomszédom rakott ki a kiskertjébe egy valami rakétára hasonlító vas darabot, mikor megláttam azt hittem elájulok. de teljesen ártalmatlan tárgy volt és nem is igazi.
De ha a gyerekem hozna ilyet akkor kihívnám a rendőrséget és majd ők intézkednének a többiről, meg remélhetőleg minél hamarabb eltüntetnék.
tesóm hozott haza ilyen töltényeket mikor kicsi volt.
anya leszidta, és kidobta őket.
20/L
A nagy része elvileg már nem robbanóképes, inkább csak a nagyobbak, de gondolom nem cipel haza a hátán egy 150 kilós bombát. XD
Bizonyára megijednék, de próbálnék ésszerűen cselekedni, pl letenni valahova a kert végébe (onnan jó messzire nincs semmi és senki), hívnám az illetékeseket.
De a gyerekek szeretik a fura dolgokat. Én pl szerettem volna (és még szeretnék is) egy koponyát, de kiásni illegális lenne. xD
20:47-es
a haverom is akar koponyát :D
úgy látszik, akkor ez többek álma:D
a vicc, hogy még rá is hagynám a végrendeletemben - de elvileg nem lehet :'(
visszatérve a kérdésre:
én biztos felhívnám a tűzszerészeket.
a gyereknek meg elmesélném, hogy járt a nagypapám egyik pajtása - v.mi bomba, amit kiskorában talált, könyékig levitte mindkét kezét :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!