Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennél annak az embernek a...

Elmennél annak az embernek a temetésére aki vérszerint a nagytatád de semmit nem érzel iránta?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 12:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Hát én nekem a nagymamám ilyen...ő egyáltalán nem törődik velem, holott a másik unokájával igen és ez eléggé szarul esik....gyakorlatilag semmi köze az életemhez, úgyhogy én biztos nem megyek el a temetésére...

Szíved joga, hogy elmenj-e vagy sem... ha úgy érzed adott neked valami kis kedvességet vagy akár csak törődött veled, akkor nyugodtan elmehetsz, de ha pl le se sz*rt (már bocsánat) akkor tök fölösleges....

2011. júl. 7. 12:49
 12/24 A kérdező kommentje:

Nemtudom mi lenne a jó.Anyu azt mondta megérti ha nem akarok menni,de akkor ő ott egyedül lessz.

Ha megint lessz valami"balhé" csak ott kellene lennie valakinek melette.

2011. júl. 7. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd, hogy egyedül menjen!
2011. júl. 7. 12:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az öregért nem is, anyukád kedvéért menj el.
2011. júl. 7. 13:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt már nem is arról van szó, hogy a nagytatád miatt, hanem anyukád miatt. Szerintem miatta minden képpen menj el!
2011. júl. 7. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Menj csak szépen el a temetésre. Nem fogsz belehalni abba az 1 órába. Ha anyud is képes elmenni, akkor te is.
2011. júl. 7. 13:04
 17/24 A kérdező kommentje:

Igazatok van,bár baromira utálom ezt az egész ügyet.

Szerintetek ha csak elkisérem de nem megyek be,csak megállok a hátérben?Mindenki ismeri a helyzetett,nem szeretnék jópofizni senkivel aki ott van.

2011. júl. 7. 13:04
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Hát én csakis és kizárólag olyan embernek a temetésére mennék el, akit szeretek vagy tisztelek. Most csak a tisztesség meg az illem kedvéért minek tettessem azt, hogy gyászolok vkit, akit ki nem állhatok/állhattam...
2011. júl. 7. 13:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Temetésen nem szoktak jópofizni.

Ha mindenki ismeri a helyzetet, akkor pedig méginkább te leszel nyerő, hiszen látják, hogy mindazok ellenére, ami történt, te mégis ott állsz anyukád mellett és különb vagy az öregnél.

2011. júl. 7. 13:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

engem is kitagadott az öregapám, nem közvetlenül, de közvetve mégis. életében sem sokat foglalkozott velem.

elmentem a temetésére. kibírtam. aztán anyámmal elmentünk cukrászdába :)

2011. júl. 7. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!