Elmennél annak az embernek a temetésére aki vérszerint a nagytatád de semmit nem érzel iránta?
Hát én nekem a nagymamám ilyen...ő egyáltalán nem törődik velem, holott a másik unokájával igen és ez eléggé szarul esik....gyakorlatilag semmi köze az életemhez, úgyhogy én biztos nem megyek el a temetésére...
Szíved joga, hogy elmenj-e vagy sem... ha úgy érzed adott neked valami kis kedvességet vagy akár csak törődött veled, akkor nyugodtan elmehetsz, de ha pl le se sz*rt (már bocsánat) akkor tök fölösleges....
Nemtudom mi lenne a jó.Anyu azt mondta megérti ha nem akarok menni,de akkor ő ott egyedül lessz.
Ha megint lessz valami"balhé" csak ott kellene lennie valakinek melette.
Igazatok van,bár baromira utálom ezt az egész ügyet.
Szerintetek ha csak elkisérem de nem megyek be,csak megállok a hátérben?Mindenki ismeri a helyzetett,nem szeretnék jópofizni senkivel aki ott van.
Temetésen nem szoktak jópofizni.
Ha mindenki ismeri a helyzetet, akkor pedig méginkább te leszel nyerő, hiszen látják, hogy mindazok ellenére, ami történt, te mégis ott állsz anyukád mellett és különb vagy az öregnél.
engem is kitagadott az öregapám, nem közvetlenül, de közvetve mégis. életében sem sokat foglalkozott velem.
elmentem a temetésére. kibírtam. aztán anyámmal elmentünk cukrászdába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!