Veszekednek a szüleim. Mit tegyek? Lehetek még valaha az életemben igazán boldog? Anyám miért ilyen?
Szia!
Ha úgy felpofoz, hogy vérzel, az szerintem már "kiskorú veszélyeztetése", meg az is (közvetetten) hogy apád nem véd meg, én nem válik és költözik el veled együtt külön ettől a veszélyes némbertől. Szóval, amikor a legközelebb vérzel, irány a háziorvos, és vetess látleletet! (Ez bizonyítékul szolgál a hatóságok előtt)
Nyilván, akkor szoktak mindenféle színes kék zöld foltjaid is lenni. Tanáraid, barátaid az iskolában nem látják? rokonok, szomszédok nem látják? Esetleg mutasd meg az iskolaorvosnak a dolgot.
Amúgy: Igen, lehetsz boldog. Nehéz lesz ennyi lelki sérülés után megcsinálni de meg lehet. Én is ilyen helyzetből jövök. Csak nálam apám volt a verekedős pofozkodós, anyám meg az ordítós.
Az a baj, hogy még csak hetedikes vagy. De akkor is azt tanácsolom, hogy kerülj el otthonról. A válópernél helyeztesd magad apádhoz, vagy nagyszülőkhöz, de amit még javaslok, hogy mivel úgyis nemsokára középiskolába mész, jelölj be egy másik várost, ahol kollégista lehetsz.
Sajnos én nem tettem, meg egyetemnél se tettem meg, és nagyon bánom így utólag.
Amúgy 26/pasi vagyok.
Jaj... minálunk is ez a "ki nevén van a ház" volt a fő probléma. szerencsére nem az enyémen.
Középsulisként is járhatsz máshova! de egyetemen ki ne hagyd, tönkre mész ettől a légkörtől.
mit tudok még javasolni a jelen helyzetedre: nekem nagy támaszom volt a haveri kör (azon belül is az akkori barátnő) meg a számítógépem (éjjel zárt ajtónál egy floppy lemezre írtam a naplómat +titkosító program :-) meg a mindenféle gondolataim, és anyám meg nem ért a géphez.... meg bezártam a lemezt a szekrénybe)
Még a biciklim is támasz volt, mert ha elmehettem friss levegőt szívni legalább nem voltam otthon. meg az összes plusz különórát felvettem középsuliban. Bármi, csak nem legyek otthon.
Az hogy kisiskolásként mit csináltam, már nem emlékszem, mert nagyon rég volt.
26/pasi
Magadban semmiképp ne tegyél kárt!
.De ezt lekkell ülni megbeszélni.
Én is emiatt sstressselek ami nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!