Ha már elmúlt 20 éves egy örökbefogadott ember, akkor hogyan lehet azt elintézni, hogy akik felnevelték, ne legyenek többé a szülei?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 10:20
11/21 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hogy mennyien vagytok ez ellen. Hanem az, hogy megoldható-e vhogy. Ahhoz képest, hogy itt beszéltek a szeretetről, meg hasonlókról, k*rva sokat kaptam belőle tényleg... Az "anyám" olyanokat vág a fejemhez, hogy egy k*rva az igazi anyám, meg árok szélén hagyott meg ilyenek? Nem is anya az ilyen. Én meg abból köszönöm, de nem kérek, hogy ezek után még én fizessem ki az adósságait, amit minden sz*rra elköltött... Még apám halálát is rám akarja verni? Bocsánat... Én tényleg nem választhattam meg a szüleim nem hogy 1x, még 2x sem... Ha kérhetlek benneteket, inkább kérdésre válaszoljatok, aki meg ennyire negatívan áll hozzá, az inkább ne is írjon...
2011. júl. 7. 11:45
12/21 anonim válasza:
nem értem, mi a gondod. ha nem tekinted őket szülőknek akkor köszönj el és költözz el.
Nem kell semmilyen adósságot fizetned, visszautasítod az örökséget és kész.
De úgy érzem, te egyrészt ott lakánál ingyen,másrészt nem akarod, hogy anyád ott legyen.
A kettő együtt nem megy.
13/21 A kérdező kommentje:
írjad nekik, hogy a menyasszonyommal élek együtt. Semmi köze ennek az együtt éléshez. De ha valójában nem ő az igazi anyám, akkor vhogy el lehet intézni, hogy ezek után ne is legyen hozzá közöm nem?
2011. júl. 7. 11:53
14/21 anonim válasza:
azzal,hogy örökbefogadott jogilag olyan mint az igazi anyád. A lehetőségeid is olyanok mint más gyereknek a szüleivel szemben.
Ha akarod nem beszélsz vele többet és kész.Mi ebben a gond?
15/21 A kérdező kommentje:
Gyomoridegem van miatta, mert állandóan követelődzik, és nem győzöm már fizetni a pluszokat... Nem arról van szó, hogy leszarom amit eddig tettek értem. Mert oké, köszönöm, hogy tényleg gondomat viselték, ha már nekik nem adatott meg egy gyerek. De azért mindennek meg van a maga határa...
2011. júl. 7. 11:58
16/21 A kérdező kommentje:
Akkor hogy állítsam le, hogy szálljon le rólam???
2011. júl. 7. 12:01
17/21 anonim válasza:
Mondd azt hogy nem.
Mit gondolsz akiknek édesszüleik vannak,azok hogyan csinálják?
18/21 A kérdező kommentje:
A szép szóból sajnos nem ért -.- Néha olyan mint egy óvodás...
2011. júl. 7. 12:13
19/21 anonim válasza:
Szerintem te viselkedsz ovis szinten.
ha nem élsz együtt anyukáddal akkor hogyan követelőzik,telefonon?
20/21 anonim válasza:
én se értem az egész szitut.
Mindenkinek vannak szülei,ilyenek vagy olyanok. És mindenkinek meg kell oldania
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!