A barátom a kövér lányokat szereti, de én nem vagyok az és ezért állandóan piszkál, hogy hízzak már meg vagy elhagy. Nagyon szeretem őt, de nem szeretnék kövér lenni. Mit tehetnék? Hízzak? Vagy lelehet szoktatni valahogy erről egy pasit?
ma 18:28
Ebben van igazság. Valahol még mindig az a beidegződés az emberekben, hogy aki sovány, az szép. Azzal egyetértek, hogy ha valaki úgy meghízik, hogy veszélyezteti az egészségét, annak jogos, ha megjegyzi a párja.
De volt itt egy olyan kérdés, amiben egy 60 kg és 170 cm körüli hölgy panaszkodott, hogy a férje elhízottnak tartja.
Neki is azt tanácsolták, hogy fogyjon le a férje kedvéért, holott maga ez a súly, ehhez a magassághoz normális, maximum még tornával lehetne formálni magát az illetőnek.
Kíváncsi vagyok, ugyanezek a válaszolók mit írtak volna, ha a hölgy arra panaszkodik, hogy ehhez a magassághoz 50 kg és a férje arra kéri, hogy szedjen fel kicsit, hogy formásodjon? Valószínűleg nem olyan válasz jött volna, hogy szedjen fel pár kilót a férje kedvéért.
Ez is egy kettős mérce a mai társadalomban és bár a legtöbben nem ismerik be, eszerint mérnek.
Normális testalkatod van? Már mint, ugye nem éhezteted magad, meg ilyesmi?
Akkor miért van veled?(ha minden rendben van veled)
Sok kövér lány azon siránkozik, h nincs pasija.
Keresgéljen akkor köztük! NE tegyél semmi olyat, amit nem szeretnél, vagy ellenkezik a személyiségeddel, elveiddel.
Keress egy normális pasit, aki tud értékelni.
Bár azért én nem tudnám kihagyni, h ne piszkáljam vissza. :) pl, h én meg a kigyúrtakat szeretem XXD Had érezze csak! :D
Szerintem nem kéne megfelelned ennek... Ha Te mindig is ilyen voltál, nem is értem mi ez a hirtelen váltás... Igazából semmit se KELL tenned, ami az elveiddel ellenkezik, mindenki más... Te legyél az aki akarsz, és ha ebbe ő nem fér bele, jogod van váltani...
De .. Én is ilyen vagyok amúgy, mint itt pár hölgy írta :) Ha a páromon nem lenne egy kis felesleg, nem is izgatná a fantáziám... Nem duci, focizik, a lába nagyon szép, a karja is teljesen korrekt, de van egy kis pocakja, amiért ő aggódik, hogy jajj szörnyű, én meg elolvadok ha meglátom... :) Szerintem nem is hiszi el nekem. Pedig tényleg annyira fontos ez nekem, ez nekem az izgató, és a szexi. Persze ha le akarna fogyni, nem mondanám hogy maradjon ilyen, maximum később nem működne.. Nem tudom, mennyire lenne hátráltató. Jelenleg örömárban úszok, mert számomra tökéletesek a plusz kilói ^^ Minden örömöm forrása. :)
Az én barátom is ilyen, 2 éve történt valami a hormonjaimmal, műtétem is volt és elkezdtem hízni. Előtte bármit ettem egy dekát nem híztam, most viszont figyelnem kell magamra, már így is híztam 7 kilót. Ő persze imádja, amikor mondtam neki, hogy elkezdenék rendszeresen sportolni akkor rögtön rámszállt, nehogy elkezdjem, milyen jó, hogy már nem vagyok olyan gebe, mint amikor megismert 5 éve. Akkor is mindig mondta, hogy milyen vékony vagyok, hozta nekem a sütiket, tortákat, hamburgereket, akkoriban képes voltam éjjel betolni 1 big mac menüt +2 sajtburgerrel de nem látszott meg semmi.
Most viszont egy normális ebéd után is olyan, mintha 3 hónapos terhes lennék, ő pedig rögtön jön és puszilgatja a hasam, hogy mindig ilyennek kellene lennie... a haverjai már többször is néztek terhesnek, nem is merek szűk ruhákat felvenni.
Az előző barátnője elég súlyos egyéniség volt, lehet neki tetszett, de az nekem iszonyú gusztustalan tud lenni, hogy felveszi a 2 mérettel kisebb nadrágot, haspólót, a hurkái pedig rábuknak az övére.. fúj... meg az egyik barátnőmmel példálózott, hogy ő milyen jól néz ki, pont jó súlyban van (kb 160 centi 80 kiló lehet).
Amikor nem akarok zsíros oldalast vacsorázni, vagy mondom neki, hogy salátát csináltam ebédre, rögtön kicikiz. A szüleinél a hétvégi ebédeket sem szeretem már, tipikus régimódi emberek, akinél a nagy hétvégi ebéd az ünnep, embertelen adagok a zsíros, olajos ételekből, aki pedig nem eszi meg az jól le lesz hordva, hogy hogy képzeli, illetlenség nem elpusztítani az utolsó falatot is. Rajtuk meg is látszik, a párom viszont egyáltalán nem hízik.
Én tuti nem fogom miatta felhizlalni magam, igyekszem egészséges kajákat enni, a csokikat amiket hord nekem pedig odaadom másnak.
Óóóó :( Nekem is ezt mondták nem olyan régen, nem vagyunk már együtt részben emiatt is h nem tetszem annyira neki, és nagyon rosszul esett mert az eddigi 21 évemben mindig sovány voltam, de már kb milliószor próbáltam meghízni és egyszerűen nem tudok :(
Nem volt problémám azzal h nem tetszek a pasiknak eddig, úgyhogy bekaphatja h pont ő az akinek nem jövök be XD de hát ez van :(
Azt akartam ezzel csak mondani, h nem vagy egyedül... és h inkább keress egy olyat aki szereti azt ahogy alapvetően kinézel, mert biztos h van olyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!