A barátom a kövér lányokat szereti, de én nem vagyok az és ezért állandóan piszkál, hogy hízzak már meg vagy elhagy. Nagyon szeretem őt, de nem szeretnék kövér lenni. Mit tehetnék? Hízzak? Vagy lelehet szoktatni valahogy erről egy pasit?
Amelyik ember ilyet kijelent a párjának, hogy, hízzál, fogyjál, fest be, stb, mert ha nem elhagylak akkor menjen a picsbe, mert nem szeret! Ha időközbe változtál azt is el kéne fogadnia, de legalábbis nem zsarolnia vele.
Ha szeretne elfogadna olyannak amilyen vagy!
Egyébként telt voltál mikor megismerkedtetek és azt szeretné, hogy visszahízz vagy mi?
22/N
Hagyd ott.
Így ismert meg, ezt kapja, nem mást.
43/F
Háhá! Akkor nem csak a mi családunk ilyen :D
Én is azt kértem a férjemtöl, hogy növesszen pocakot, mert én kizárólag arra tudok elélvezni, szexuálisan az vonz. Nem tehetek róla, engem sem az izom sem a vékonyság nem mozgat meg.
De! Soha nem zsaroltam, ö magától megteszi értem, mert nagyon szeret, meg ö sem érzi magát ettöl rosszabbul. Ha nem tette volna, akkor sem hagytam volna el természetesen, mert szeretem, csak így jobb azért.:)
Szerintem ha neked kellemetlen akkor ne tedd! Ha emiatt elhagy, akkor nem is szeret.
"Én is azt kértem a férjemtöl, hogy növesszen pocakot"
Én is! :D
Hmmm...
Mennyire más szokott lenni, mikor valaki azt írja, hogy a férje azt akarja, hogy fogyjon le.
Akkor a többség azt szajkózza, hogy úgy is van, nézzen ki jól a férje kedvéért, különben ne csodálkozzon, ha elhagyja.
A legtöbb válaszoló mindig úgy ad feleletet, hogy a vége az legyen, hogy le kell fogyni/nem szabad hízni, teljesen mindegy, mi volt a kérdés, függetlenül attól, mi volt a kérdés.
Ezek szerint sokkal fontosabb megfelelni a társadalmi elvárásoknak, mint annak, hogy a párunk hogy lát szépnek.
A kérdező meg valószínűbb, hogy provokál, mint az, hogy egy férfi együtt van egy olyan nővel, akit nem tart vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!