Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a féltékenyebb nálatok? Te...

Ki a féltékenyebb nálatok? Te vagy a párod?

Figyelt kérdés

Ez miben nyilvánul meg?

Nemet is írjatok!

2011. júl. 6. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyikünk sem. Annyi van, hogy nem szeretjük, ha a másik találkozik az exével. Talán ő kicsit nehezebben tűri, mint én, de nincs jelentős különbség.

22N 26F

2011. júl. 6. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyikőnk sem. Bízunk egymásban és van elég önbizalmunk, üldözési mániánk viszont nincs.

Szerencsére. Ki se bírnám.

2011. júl. 6. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a barátom volt.. Hála már kiléptem abból a kapcsolatból.. Soha máskor. Miben nyilvánult meg? Leütötte az egyik munkatársamat azért mert haza mert hozni. 26N
2011. júl. 6. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja, az enyém pont most találkozik az exével, én meg cseresznyézek, és csak onnan jutott eszembe, hogy az első írta. :)

Második

2011. júl. 6. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Is-is. Én nem igazán voltam az, de bárkivel beszéltem olyan cirkuszt vágott le, hogy volt mikor 1 hétig nem beszéltünk. 2 hónapja voltunk együtt, amikor leköltözött hozzánk unokatesóm, és azt hitte a másik pasim jött hozzám... Aztán én is az lettem idővel, de a "mindig az mondja, aki csinálja" elv szerint. Mára már rendeződött, így 6 év után.

21L/36F

2011. júl. 6. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi mindketten féltékenyek vagyunk, de csak ő szokott jelenetezni. Kiakad ha új ismerősöm vagy fészbukon, vagy ha új (fiú) haverom van, mert szerinte engem mindenki csak megdugni akar, és ezért beszélgetnek velem. Én is féltékeny vagyok, de nem rendezek jelenetet soha.
2011. júl. 6. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, 17L a szerelmem 20F

Egyébként most már kezd bízni bennem, szóval nem akad ki nagyon. Eddig sem adtam okot arra, hogy aggódjon, dehát a fene tudja, ő elvileg olyan szépnek lát, hogy én mindenkinek kellek. Na, ez meg nem igaz.

2011. júl. 6. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
egyikünk sem féltékeny... 26/nő
2011. júl. 7. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!