Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok keresztnévnek a Béla...

Adnátok keresztnévnek a Béla nevet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. júl. 6. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Először is azért,mert nem tetszik,másodszor pedig mert úgy hívják a tajparaszt szomszédunkat és minden Béláról Ő jut az eszembe :S

2011. júl. 6. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:

nem adnám mert nem tetszik.

Viszont csak mostanában számit "gáznak" ,régen ugyanolyan divatos volt mint most az Áron,Máté,Hanna stb

Van sok Béci ismerősöm és nem alkoholisták:D:D:D

Amúgy én úgy vagyok vele,hogy előbb adnék Bélát mint Tast,Zalán,Hunor ,stb vagy valami nagyon extrém nevet.

2011. júl. 6. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem adnám, mert nekem nem tetszik a hangzása.
2011. júl. 6. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nálam a Zoltán a nyerő.
2011. júl. 6. 19:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne sértsd meg vele a párod, hogyha így szeretne tisztelegni a nagypapa emlékére:)

Neked amúgy tetszik ez a név?Akkor meg ne foglalkozz vel, hogy az eddigiek mit írtak, szerintem úgy, hogy: Béci aranoysan hangzik.

Ha meg nem tetszik akkor válasszatok mellé egy másik nevet is, pl László Béla..

Nekem is van Béla ismerősöm és egy nagyon rendes és helyes fiú, nekem ő jut a névről eszembe:)

Jó névválasztást, a babához meg sok boldogságot:):)

20L

2011. júl. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!