Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az ember fejében megfordul...

Ha az ember fejében megfordul a válás gondolata, az már régen rossz?

Figyelt kérdés

Mert velem ez történt, bár tudom, hogy úgy sem bírnám megtenni, mert pár nap és enyhülök, de néha (és mostanában elég gyakran) megfordul a fejemben, hogy biztos hogy a megfelelő embert választottam?

Ok: makacsság, önfejűség, saját hibáinak el nem ismerése, gyakori negatív gondolkodás, feladás, a másik fél részéről. Mindez engem nagyon lehúz.

2011. júl. 6. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beszélj vele szerintem, menjetek el valahova kettesben egy kicsit. Akár több napra. Csak úgy romantikázni. Nálam is nem rég volt ilyen hullámvölgy. De szerencsére egy közös vacsora egy hangulatos étteremben újra előtérbe helyezte a szép dolgokat. Mondhatni szinte hogy megint szerelmesek lettünk egymásba:) Hátha neked is segítene valami hasonló.
2011. júl. 20. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:

ezt mindenkinek a saját megélt konfliktusai alapján kell, hogy megítélje, itt max csak a saját tapasztalatainkat írhatjuk meg, ami közel sem általánosítható.

én 20 évig éltem együtt valakivel, akivel az első 5 évben is sok volt a veszekedés, de hát akkor még szinte gyerekek voltunk. amikor várandós lettem, nem tudtam felhozni ellenérvet, ezért teljes nyugalommal vágtunk bele...

tavaly váltunk szét, de a fiam és az önismeretem, világszemléleletem fejlődése miatt nem bánom a 20 év egyetlen percét sem, még ha végig is balhéztuk, akkor sem.

most boldog vagyok az IGAZI oldalán, de ehhez sok minden kellett.

2011. júl. 20. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

valószínű egy kis alapjának kell lenni, ha valakinek megfordul ez így szó szerint a fejében... Nem feltétlen fog úgy történni, de ha gyakran motoszkál, az már jelent valamit...

Hasonló a gondom nekem is,mint amit írtál, de nálunk (még) nincs házasság. És ezek miatt lehet nem is lesz soha:).

Te azért próbáld meg tolerálni, ezek nem feltétlen válóokok szerintem egy házasságban.

2011. júl. 20. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem ne haragudj, de meg kellene beszélned vele, hogy te ilyennek látod, úgy érzed neked ez nem jó, és mit tudna, tudnátok tenni az ügy érdekében. a gyereknek pedig nem feltétlenül az a jó, ha együtt vannak a szülők, de csak egymás mellett, mégha nincs is vita, nem jó nekik. ha látna két különélő boldog embert, sokkal jobb nekik. tapasztalatból irom. ha nem szeretik egymást csak mint a gyerek anyját vagy apját az nem jó egyikőjüknek sem. persze utána nem kellene a gyereket húzni, hanem normálisan. lehet igy is
2011. júl. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!