Normális dolog emiatt szégyenkezni? Lehet, hogy sokan kamunak gondolják majd, de nem az.
Közvetlen környezeted tudjon róla, feleség, gyerekek, szerintem ez alap.
Másoknak meg mondj annyit hogy értékesítesz..ha bővebben rákérdeznek akkor is csak címszavakban, a lényeg h ne áradozva mesélj erről a melóról, mert akkor lehet tényleg azt veszik le hogy be akarod őket is vonni a dologba.
Csak nyugi és a hazugság nem vezet semmi jóra, saját tapasztalat.
Amúgy most visszaolvasva lehet nem egészen a kérdésre válaszoltam..
Szóval tudjanak róla, de ne vond be őket az üzletbe, akármennyit is kereshetnének vele..aztán neadjisten vmi baj lenne, gondolj bele, te lennél a hibás.
Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, de remélem azért picit tudtam segíteni:)
20L
Nekem semmi bajom, ha valaki csinálja, csak engem hagyjon békén vele.
Gusztustalannak tartanám, ha abból lenne pénzem, hogy másokat "beszervezek". Kb. mintha a barátaimon élősködnék. Szerintem sokan vannak így ezzel.
*Valahol mégis piszkálja a csőrömet, hogy sok pénzt kereshetne a családom is, ha hajlandók lennének meghallgatni,
Na látod, erről beszélek, ezzel van a baj. Ne akarj jót tenni másokkal. Ők tudják, nekik mi a jó. Ez nem nekik lenne jó, hanem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!