Létezik olyan, hogy a férj folytonosan ismerős/ismeretlen nőkkel chat-el, de sosem csalja meg a feleségét?
Nálunk is minden més téren rendben volt minden. De ezek a dolgok megmérgezték a kapcsolatunkat, ezeket én nem tudtam elfogadni.
Boldog család lehetnétek, ha ő egy kicsit erőt vesz magán. Te türelmes vagy vele, most má itt az idő hogy ő lépjen és változzon a boldogságotok érdekében. Ez igazán nem nagy áldozat a részéről, csupán a felesége megtisztelése... És az elvárható alap viselkedés egy férj/apától!
Én a volt férjemet úgy buktattam meg,hogy egy megbízható barátnőmet megkértem,telefonon "kezdjen" ki vele. ( még nem volt internet,chat,facebook)
A barátnőm mindig beszámolt a fejleményekről,és amikor már odáig ment a dolog,hogy a férjem,majd megőrült az idegen nőért,én szépen leléptem. Nem bántam meg,mert azt hittem csak én vagyok neki,utólag derült ki,fűvel -fával megcsalt...mindenki tudta,csak én nem. Persze,ez nem azt jelenti,hogy költözz te is,csak egy ötlet. Ha valaki valakit igazán szeret,nem "pislákol" másfelé.... (szerintem)
Nem létezik. Az otthon előadott ártatlan történet, és kíváncsiság sosem az. A másik oldalról mondom...Úgy értem a chat másik oldaláról.
Színtiszta megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!