Létezik olyan, hogy a férj folytonosan ismerős/ismeretlen nőkkel chat-el, de sosem csalja meg a feleségét?
Te akármit újíthatsz, akár lehetsz egy bomba nő is a kedvéért, akkor sem fog erről leszokni. Ugyanis ebben a keresést a vadászatot és a becserkészést élvezi. Ott éli ki magát, egy vonzó férfinak érzi magát aki még mindig tud vadászni. (Az lényegtelen, hogy csak éteren keresztül mert élőbe valszin már nem menne neki)
De ő ezt élvezi, te bármit csinálhatsz ő ezt folytatni fogja. ÉS felesleges erről beszélni vele, mert ugysem fog változtatni, vagy változik egy kis időre de újból ilyen lesz. Csak elfogadni tudod!
Hidd el, tapasztalatból beszélek!
De én nem tudtam elfogadni!
22:00 Ötlete beválhat. Én is beszélni próbáltam vele jó darabig belefáradtam, szakítottam. Akkor nagyon megijedt teljesen "normáli" lett 3-4 hónapig, aztán megint keztem érezni rajta, hogy hanyagol akkor már tudtam hogy visszatért a facebbok,flörtölős, ismerkedős világába. Még próbált győzködni, hogy megváltozik később pedig megkaptam hogy "megszoksz vagy megszöksz" mert ő ilyen. Nem tud megváltozni...Függő lett!
Én megszöktem, talán ha maga jön rá, hogy szánalmas amit csinál akkor megváltozhat, ha azt érzi kárba mentek az idő amit ő idegen nőknek szentelt ahelyett, hogy a te esetedbe a gyermekeivel foglalkozott volna.
Nálatok még inkább megér egy próbát, hogy a gyermekeit is elveszítheti és mégis milyen példát mutat, boldogtalan vagy mellette, eleged van stb.
Ilyessz rá, érezze csak meg hogy mit veszíthet. Neked már számtalan kellemetlen percet/órát szerzett, ő is megérdemli, hogy egy kicsit rosszul érezze magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!