Miért vannak sokan kiakadva ezekre a lányokra?
"...13-16 évesek csinálják, és dicsekednek vele, mintha ezért fel kellene rájuk nézni. De ha balul üt ki a dolog, akkor nyüszítenek,mint egy gyerek...."
Hát hogy nyüszítsen az a szerencsétlen ? Hiszen gyerek ...
2011. júl. 5. 15:43
12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy honnan tudjátok, hogy milyen a szexuális életük?A kinézetük valószínűleg azért ilyen, mert játsszák a kis felnőttet.
13/20 anonim válasza:
ismerek én 12-13 éves lányt, akinek nem 1 barátja volt (valószínüleg fel is csinálták), viszik minden hülyeségbe.
de nagyon tudja mutogatni a köldök-piercingjét...
a kérdezőtől kérdezem: szerinted ez jó???
2011. júl. 5. 16:31
Nekem nem volt egyéjszakásom soha 24 évesen, és nem is lesz, mert nem tartom sem elvekben helyesnek, sem máshogy. És én erre igenis büszke vagyok, mert elmondhatom magamról, engem csak a párom kaphat meg, aki szerelemmel szeret és senki más, ez szerintem ad egy pluszt a kapcsolatba, egy plusz bensőséget és intimitást. Olcsó árú csak még jobban leértékelődik....
2011. júl. 5. 16:53
15/20 A kérdező kommentje:
Azért, mert 20 évesen volt egy éjszakás kapcsolatom, nem hinném, hogy olcsó lennék.A párommal lévő kapcsolatomat ez nem befolyásolja,nálunk is megvan az intimitás és a bensőség.
Nekem nem volt egy éjszakásom és nem is lesz, mert többre tartom magam, mint egy kefélhető rongy.
A mai fiatalok többsége meg ezt általános dologként kezelik, na ez a baj.
Sok szülő hibáztatható, hogy milyen a gyereke, de a többség magától kanászodik el.
És megérdemlik a jelzőket/kiakadásokat, tök mindegy, hogy lány vagy fiú, hány éves, ez nem normális dolog.
2011. júl. 5. 20:51
17/20 A kérdező kommentje:
"Kefélhető rongy" Te nagyon frusztrált lehetsz.
Az egyik csatornán, a Lifenetworkon megy egy érdekes műsor hétvégente. Bár brit fiatalokról szól, sztem ugyanúgy érvényesek a többi ország fiataljaira. Érdemes megnézni, ahogy a 13-14 éves lányok beszélnek a szexről, és kifejti: "Az csak szex, nem is olyan nagy dolog!" meg h "13 éves vagy, amikor már a ruha is lekerül...". :/
2011. júl. 6. 11:46
A kefélhető rongy tetszett! :)) És egyet is értek vele! :)
2011. júl. 10. 17:03
Ők egyéjszakáznak, te babákkal dugsz. Melyik a jobb? :D
2022. márc. 9. 12:39
Kapcsolódó kérdések: