Egyéni vállalkozók! A családotok mennyire támogatott, amikor eldöntöttétek, vállalkozók lesztek? És hogy viselték a kezdeti kudarcokat?
Férjem támogatná azt az ötletemet, hogy egyéni vállalkozó legyek. Munkahelyem nincs, és hiába küldöm az önéletrajzom, csak ügynöki munkára hívnak vissza. Így felvetettem, megpróbálom a vállalkozósdit. Pár éve egy rövid ideig csináltam, akkor ment, csak közben kaptam egy jól fizető állást, és a kettőt együtt nem bírtam.
A család mennyire támogatott az elején? Mennyi rótták fel a szemedre, hogy az elején nem volt túl nagy bevételed? És ti hogy viselték, hogy nem tudtátok előre kiszámolni, abban a hónapban mennyi pénzetek lesz?
Kedves "vállalkozóné"!
Ez elégé úgy hangzik, mintha a saját sikertelenségetek miatt a másikat hibáztatnátok. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de amíg egy beszállítónak nincs problémája az adott céggel, nem fog csak azért átmenni máshoz, mert valakitől hallott valamit....
Hacsak nem olyat hallott, és nem derítette ki, hogy az igaz...
Az "jó" ha kapásból belekötsz a másikba...
De sebaj,mi tudjuk az igazságot (amit mellesleg leírtam),innentől gondolj amit akarsz. Nem fogok reagálni,nem fogok magyarázkodni- mert nincs is miért (őszinte ember vagyok)- megvan sajnos a saját bajunk!
Sok sikert Neked a vállalkozáshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!