Tartsam a szavam, vagy felesleges pénzkidobás? Ti mit tanácsolnátok?
Apósomról tudni kell, hogy beteges gyűjtögető (már tényleg a beteg kategória). Tele van anyósomék kertje minden sz@rral, a lyukas abroncstól kezdve a szétesett wartburgon át az ndk-s centrifugáig, van ott minden. Ehhez képest egy szeméttelep gyönyörű hely :)
Anyós már évek óta könyörög apósnak hogy tegyenek rendet, de semmi.
Pár napja felajánlottam neki telefonon, hogy hívatok roncsszállítót, konténert, viszünk pár havert, és teljesen rendbetesszük a kertet, amolyan szép kertecskét csinálunk belőle.
Telefonon nem tudta, hogy köszönje meg, de mikor személyesen beszéltem vele, vágta az arcokat. Jól tudok olvasni az emberek arcáról, ez nála a következő szituációt jelenti: mi pakolunk a konténerbe, apósom meg üvöltve rohangál fel-le, és visz mindent vissza a helyére.
Anyósom dolga lenne hogy ezt megakadályozza, de nem fogja, tudom előre (pedig após háta mögött persze mindig megy a szöveg hogy minden anyós nevén van, ő a főnök).
A párommal éppen a saját házunkat alakítjuk, így egyébként is nagy kiesés lenne ez nekünk... de ha már megcsinálnám, akkor megcsinálnám. Miért fizessek azért, hogy 3 szemétdomb helyett csak 2 legyen az udvaron?
Szerintetek lépjek vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!