Mit tennétek a helyemben? Vagy mit tanácsolnátok?
hát ez szívás.. gyerek amúgy mindegy szerintem csak ne zsarold a párodat.. bár gondolom nem akarod..
a k*urvát meg nem tudom lehet tényleg kijárna neki a verés de csak akkor ha kavar. ha nem akkor sza*rd le ne törődj vele elvégre téged szeret a pasid nem őt... a csajt jobban felidegesíti ha nem húzod fel magad mert neki annál jobb főleg ha szemét is.
15:50-es: "Ha nem érdekli a nő, ne tartsa vele a kapcsolatot."
Olvasd már el, hogy mit irt a kérdezö: NEM a párja tartja a kapcsolatot, csak a nö irogat neki.
Egyébként a kérdésre meg: ne foglalkozz vele, bizz a párodban és idövel lekopik a nö.
16:13
Nekem nem tűnt úgy, mintha az előtted szólónak gondja lenne a szövegértelmezéssel. Lényegében ő is azt fogalmazta meg, amit te, meg most én is.
Kérdező!
Bízz a párodban, és add tudtára hogy zavar téged, de ne követelőzz. Az ő feladata, hogy megoldja a helyzetet. Aztám ha nem kielégítő számodra a párod reakciója, akkor lépj, de legyél vele türelmes. Ami a te szempontodból a nyilvánvaló megoldás, a párodéből nem feltétlenül az. A csajt meg nincs okod hibáztatni. A párod fogadott neked hűséget, nem a csaj fogadta meg, hogy nem hajt a párodra.
A telefon szamot kellett volna megvaltoztatni akkor, amikor kibekultetek, s lezarni a multat, s uj lappal indulni.
A lany nem tud csinalni semmit, mivel a Ferjednek kell erosnek lenni, s gondolom, hogy ha Veled van, akkor tudja azt is, hogy miert, es ezzel Neked is tisztaban kellene lenned, vagy nem erzed ezt.
Szeretitek egymast, s egy csalad vagytok. A telefon szamot valtoztassatok meg!
Köszönöm a válaszokat!Nem kiabálom el,de úgy tűnik sikerült lekoptatnom ezt a nőt,bár nem nyugodtam még meg teljesen,nyitva tartom a szemem,ki tudja mikor ir megint a páromnak!Az üzeneteire én válaszoltam és össz. kettőt mert irni,úgy látszik, én a másodikra picit számára sértően válaszoltam.
A tel.szám megváltoztatása nem olyan egyszerű,a párom vállalkozó és évek óta ez a száma,ezen keresi mindenki.Nem tudok róla,hogy hivta volna az a k. de nemn is ajánlom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!