Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért adják fel hamar a pasik?

Miért adják fel hamar a pasik?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki talizni szeretett volna velem de sajnos mindíg úgy jött ki hogy nem értem rá és elég messze is lakik.Mondtam neki h ne haragudjon és ő meg úgy megsértődött h szóba se akar állni velem :(
2011. júl. 3. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az előző jól mondja. kettőn áll a dolog. egy lánynak akkor lehet udvarolni ha hagyja. ha nem akar velem találkozni és ezt többször a tudtomra is adta akkor mégis mit lehet tenni? kövessem? majd szépen feljelent... egyszer hívtam randira kétszer lányt, de meg is bántam. másodjára már rosszul érezte magát, hogy mégis mit akar tőle amikor már egyszer megmondta, hogy nem. másodjára még csak őszinte sem volt, úgy kellett kikönyörögni belőle, hogy igazából nem szabadideje nincs hanem kedve. borzasztóan megalázó volt, ugyanaz lett a vége mint a te esetedben. meg is fogadtam hogy soha többet nem foglalkozom olyan lánnyal aki már egyszer kikosarazott. talán ez így is van rendjén... esetleg gondolj csak bele, hogy éreznéd magad az ő helyében? neked hogy esne?
2011. júl. 4. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de leírom, hogy látom...

-attól is függ, hányszor próbálkozott azzal, hogy találkozzatok... ha 5+ alkalom, és mindig "leráztad", de te meg egy fikarcnyit sem tettél azért, hogy találkozzatok-nem vetettél fel más időpontot stb.-, mert elvártad, hogy fusson utánad, meg mert a pasi dolga, akkor nem csoda, hogy lelécelt... lehet, hogy palimadárnak képzelte magát, vagy hogy csak hülyíted és a saját egódat fényezed...

-nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de főleg ha ilyen 13-18, akkor még éretlenek az emberek, rengeteget adnak a haverok szavára... manapság meg bénának tartják a fiatal srácok azt, akinek elsőre vagy másodikra nem sikerül akármelyik csajt megszereznie... ha tudtak a dologról a haverok, és folyton lúzerezték, az is belejátszhatott

-lehet, hogy csak bejöttél neki, de nem volt beléd annyira szerelmes, hogy folytassa tovább

-nem akarta, hogy zaklatónak, kukkolónak tűnjön... vagy nagyon rámenősnek vagy túl elkeseredettnek

-azt is hihette, hogy te nem tennél meg érte annyit, mint ő érted... mpndjuk ez attól is függ, hol lettek volna a találkozók... ha mindig nála, akkor csak túl kényelmes, és egy gyors hódítást akart... ha meg fele-fele, és te nem akartál hozzá leutazni, viszont amikor meg jött volna, akkor meg nem érsz rá... hát, elég gyanúsnak tűnhet, attól függ, honnan nézzük...

2011. júl. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!