Miért adják fel hamar a pasik?
Én lány vagyok, de leírom, hogy látom...
-attól is függ, hányszor próbálkozott azzal, hogy találkozzatok... ha 5+ alkalom, és mindig "leráztad", de te meg egy fikarcnyit sem tettél azért, hogy találkozzatok-nem vetettél fel más időpontot stb.-, mert elvártad, hogy fusson utánad, meg mert a pasi dolga, akkor nem csoda, hogy lelécelt... lehet, hogy palimadárnak képzelte magát, vagy hogy csak hülyíted és a saját egódat fényezed...
-nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de főleg ha ilyen 13-18, akkor még éretlenek az emberek, rengeteget adnak a haverok szavára... manapság meg bénának tartják a fiatal srácok azt, akinek elsőre vagy másodikra nem sikerül akármelyik csajt megszereznie... ha tudtak a dologról a haverok, és folyton lúzerezték, az is belejátszhatott
-lehet, hogy csak bejöttél neki, de nem volt beléd annyira szerelmes, hogy folytassa tovább
-nem akarta, hogy zaklatónak, kukkolónak tűnjön... vagy nagyon rámenősnek vagy túl elkeseredettnek
-azt is hihette, hogy te nem tennél meg érte annyit, mint ő érted... mpndjuk ez attól is függ, hol lettek volna a találkozók... ha mindig nála, akkor csak túl kényelmes, és egy gyors hódítást akart... ha meg fele-fele, és te nem akartál hozzá leutazni, viszont amikor meg jött volna, akkor meg nem érsz rá... hát, elég gyanúsnak tűnhet, attól függ, honnan nézzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!