Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért adják fel hamar a pasik?

Miért adják fel hamar a pasik?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki talizni szeretett volna velem de sajnos mindíg úgy jött ki hogy nem értem rá és elég messze is lakik.Mondtam neki h ne haragudjon és ő meg úgy megsértődött h szóba se akar állni velem :(
2011. júl. 3. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Van rajtad több millió nő a világon, minek szenvedne veled?
2011. júl. 3. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
ha ilyen,akkor lehet jobb is,hogy nem találkoztatok.Hamar haragos,nem jó természetü lehet.Jön majd jobb.
2011. júl. 3. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem volt szerelmes beléd.

Volt olyan udvarlóm, aki három évig járt utánam, pedig mindig elhajtottam. Szerelmes volt. Aki nem igazán szerelmes, az adja csak fel hamar.

2011. júl. 3. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Van rajtad több millió nő a világon, minek szenvedne veled?"

Pl. mert pont ő tetszett meg neki a sokmillio nő közul?...

Nekem ha valaki megtetszik, az azontul mar mindig erdekelni fog.

2011. júl. 3. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem kicsit sántít a sztori. gondolom itt nem akarod részletezni...

azért ez egy nehéz kérdés ám, hogy mikor kell feladni?!

ha elsőre nemet mond a lány és később elhívod még egyszer akkor sokan lehurrognak, bénának néznek, hogy biztos azért próbálkozol többször mert más nem jön össze. szóval sok lánynál erős unszimpátiát kelt a sorozatos próbálkozás, zaklatásnak veszik! na most akkor hol a határ? mi az ami jó, ha lekopok egyből vagy ha lassú víz partot mos elven bizakodok?

voltam már kísértetiesen hasonló helyzetben -a rövid leírás alapján gondolom még páran :) - pedig nem vagyok hirtelen haragú mint ahogy itt írták, hogy az lehetett a srác. bonyolult dolog ez...

2011. júl. 3. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor adom fel hamar, ha nem érdekel eléggé a lány, túl sokat kéne érte fáradni, VAGY ha azt látom, hogy hülyének néz.
2011. júl. 3. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

"később elhívod még egyszer akkor sokan lehurrognak"

KIK????? :-o

2011. júl. 3. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Volt olyan udvarlóm, aki három évig járt utánam, pedig mindig elhajtottam. Szerelmes volt."

És vegul viszonoztad?

És mikor? Mielott vagy miutan feladta?:)

2011. júl. 3. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert van olyan idióta, aki feljelent zaklatásért. True story.
2011. júl. 3. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy feladja,de egy olyan lánynak könyörögni akivel esélytelen a dolog miért könyörögjön?Azért ha nem is akarsz vele találkozni egyenlőre,akkor illik valahogy éreztetni hogy akarsz te is tőle valamit csak még korainak találod!Mert egy férfi nem fog neked könyörögni ha látja hogy teljesen esélytelen a dolog!Egy idő után a sok vissza utasítás az elég ciki a férfinek és kellemetlennek érzi!Én is voltam már így hogy 6 hónapig udvaroltam egy lánynak és a végén még sem akart semmit,csak segget csináltam a számból és nagyon rosszul éreztem magam!6 hónapi udvarlás után közli hogy nem akar tőlem semmit,hát köszönöm szépen nagyon jól esett!Ezt köszönjétek magatoknak és kedves nő társaidnak!

Én szívesen udvarolok akár évekig is ha tudom van értelme!De ez a srác valószínűleg komolyan vett téged és te ezzel megsértetted!Mit görcsöljön veled ha rajtad kivűl van még millió nő?Hiába te tetszel neki a sok millió közül,ha le sem kakilod a fejét....

Talál mást!

2011. júl. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!