Hogyan múlhat el gyorsabban az idő így?!?!?!?!?!?!? Megőrülök?
Megőrülök, úgy hiányzik a férjem. Jelenleg külföldön vagyok, kint dolgozom. Szeptember elején jövök haza. Viszont itt nagyon rossz. Az összes kollégám nagyon bunkó velem és nincsen itt egy barátom sem. Szóval lelkileg emiatt is nagyon rossz.
A másik dolog meg az, hogy hiányzik a férjem (gyerekem nincs). S ő meg otthon vár és nem tud meglátogatni engem. Ő viszont eljár minden hétvégén bulizni akár egyedül diszkóba akár haverokkal. Engem ez kicsit bánt...lehet hogy rosszmájú vagyok, de nagyon rossz, hogy én itt szenvedek és nem lehetek vele a legszebb nyári időszakban...ráadásul olyan helyre jár el, ahova plázanők kiöltöznek...diszkó.
Mit csináljak, hogy gyorsabban múljon el az idő. Egy elzárt helyen vagyok -igaz egzotikus helyen- viszont itt nincs semmi!! Messze vagyok mindentől, csak a 50 fok meleg és nincsenek barátok. Össze vagyok zárva egy csomó olyan kolégával, akik bunkók velem és nem hajlandók bevenni a társaságba. Mit tegyek?
Tudnátok valamit tanácsolni, hogy hogyan éljem ezt túl?
Sajnos végig kell csinálnom ezt, mert kell a pénz :-(
Meghalok...segítsetek! Komolyan mondom!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!