SKIZOFRÉNIA - Mi a véleményetek, mit lehet ilyenkor tenni? Az öcsém skizofréniás. Évekig (kezelés alatt áll, injekciót kap két hetenként) "normális" életet élt, dolgozott, kapcsolatai stb. Most egy hónapja baj van.
A 2.válaszolónak irom.Mivel az öcsém, csak édesanyám fele volt agressziv,és testileg is bántalmazta, a szomszédok fele csak csúnya szavakat használt, a rendörség, mentök kihivásának (két héten belül 15-ször)nem volt eredménye. Napról napra kellett látnom, hogy épül le "agyilag".Megpróbáltam telefonon keresztül (én Zürichben élek) az összes lehetséges ismerösömet megmozgatni, hogy segitsenek nekem abban hogy az öcsém minél elöbb kórházba kerüljön. És ma reggel megtörtént a "csoda", az öcsém egyedül, a saját lábán besétált a Nyirö Gyula Kórház (Bpest) pszichiátriai
osztályára.Hihetetlen. Ö tudatában volt, hogy beteg, de az utóbbi idöben azt hajtogatta, hogy ö önmagát gyógyitja. Hogy ma reggel mi játszódott le benne, hogy önként bevonult, erre a kérdésre csak ö tudna választ adni.
Szia!
Ilyen esetben a mentőket, és a rendőrséget kell értesíteni.
A rendőrség önmagában sajnos tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!