Normális, hogy kozmetikai kezelés után egy csomó seb van az arcomon?
A mély pattanásokat csak erös nyomásra tudja kitisztítani, pont azért mert mélyek, ilyenkor a bör felsö rétege megsérül, és max egy hét után nyom nélkül lehámlik, max még pár hétig marad egy kis folt de annak is el kell tünnie hamar.
Akkor tisztított ki rosszul ha újra keletkeznek a pattanások pár nap után. Vagy is pénteken kinyomott ma meg már ugyanott puposodnak, újra termelödik. ha lapoaks maradnak akkor pár nap és eltünnek.
En csak remelni tudom, hogy tapasztalt es felkeszult kozmetikushoz jarsz, mert nem minden hormonalis valtozas miatt kialakult pattanast kezelhet kozmetikus.Ha minden rendben ment akkor tanyleg csak par nap, de ha nem multak el akkor fordulj inkabb kozmetologushoz.
1 kozmetikus
köszönöm szépen a választ
egy régi barátnőm nyitott most szalont-azért biztam meg benne.csütörtökön voltam,de még ma-hétfőn is csúnya.aggódnom kéne?
Hát ha ez megnyugtat nekem 2 hétig látszik hogy kozmikusnál voltam:S
Utána viszont agyon szép csak hamar kijönnek az újabb mitesszerek..szóval szerintem ne izgulj elfognak múlni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!