Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becézitek a párotokat? Ha...

Becézitek a párotokat? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 13:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
mókus, nyuszó, keresztnév becézése...
2011. júl. 3. 14:15
 22/33 anonim ***** válasza:
Miért? Az én pasim is egy isten!
2011. júl. 3. 14:17
 23/33 anonim ***** válasza:

Husi, Hús (ezen múltkor is kiakadt valaki :D ), Oroszlán, Ori, Tutu, Drága, Kicsi, Édeske, Ori-mori, Orcogó, Porcogó, Morcogó, Cukker, Falat, bőven stb.

5 éve vagyunk együtt és mindketten nagy élvezettel vetjük bele magunkat a becézésekbe, egészen őrült dolgok is születnek, halálra röhögjük magunkat. :D (21/L és 27/F)

2011. júl. 3. 14:18
 24/33 anonim ***** válasza:

Én őt: Kicsim, Életem, Bunda, Bundafelhő, Bogár, Láv, Bogárláv, Bogárkolbász,

Ő engem: Baba, Tündér, Manó, Tündérláda, Tündérmanó, Manósonka, Láv, Lávláv, stb stb stb,

2011. júl. 3. 14:22
 25/33 A kérdező kommentje:

Mi is szoktuk egymást úgy, hogy Hús, szóval én nem akadok ki.:D:D

Jól van, látom másnál is mennek az őrültködések.:D:D

2011. júl. 3. 14:27
 26/33 anonim ***** válasza:
csöcsikémnek...
2011. júl. 3. 14:27
 27/33 tetris ***** válasza:

30 év házasság után, válás küszöbén, megcsalatva, az alábbiak szerit becézgetem a háta mögött: görény, mocskos disznó, hugyosjóska, paprikajancsi, pojáca, vadbarom, marha, idegbeteg állat, bunkó, köcsög, tahó, ... stb.

Hogy ő engem minek becézget a hátam mögött, azt nem tudom, de szemtől szembe csak a nevemen merészel szólítani.

2011. júl. 3. 15:48
 28/33 anonim ***** válasza:
Tetris, nem biztos, hogy ezzel a hozzáállással igazad van. Ha megcsalt, elválsz tőle, de ezekkel a jelzőkkel magadat alacsonyítod le. Bocs az offért.
2011. júl. 3. 18:58
 29/33 anonim ***** válasza:
Cicikém ( a cicából), cica, Picim, üngyi-büngyi, kicsim, életem, egyetlenem...
2011. júl. 4. 13:59
 30/33 A kérdező kommentje:
Üngyi büngyi xD Ez de édes.^^
2011. júl. 4. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!