Becézitek a párotokat? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 13:43
11/33 anonim válasza:
Aranyom, tubarózsám, nyuszikám..
13/33 anonim válasza:
Én cirmosnak hivom őt,ő cirmikének engem.De a szivem megszólitás is mindennapos nálunk.Csak akkor szólitjuk a keresztnevén egymást,ha esetleg haragszunk.
14/33 anonim válasza:
Mi majomnak hívják egymást, persze csak akkor ha más nincs ott rajtunk kívül.
Nem szép, az egyszer tuti, de amikor még csak barátok voltunk már akkor így hívtuk egymást, most meg nem tudunk róla leszokni. :) Pedig megpróbáltuk 3x is! :)
15/33 anonim válasza:
Engem a barátom: nyuszi, bogyó, bogyi, bigyibogyi, cucli, cucmó, gombóc, húsos(58 kg vagyok és 172 cm..:D),húsosgombóc, életem, szerelmem, szépségem, hercegnőm, gyönyörűségem, baba, bébi, bébibogyó
16/33 anonim válasza:
Pöttyöském, aki egy 195 cm magas, kigyúrt állat és szeplős. Innen az elnevezés.
17/33 A kérdező kommentje:
13:59
Tudtam lesz legalább egy valaki, aki beszól.:D
14:01
Ez aranyos.:D
2011. júl. 3. 14:07
18/33 anonim válasza:
Nem szoktuk egymást becézgetni, mert nem szeretjük. De gyakran előfordul a keresztnév+ka vagy keresztnév+kám.
19/33 anonim válasza:
Cicám, Ciculi(Csőrike), Fókababy, Kincsem, Szívem, Szivecském, Drágám, Életem értelme, Sziszuli,
20/33 anonim válasza:
13:59-nél érdekes lehet, hogy úristennek hívják egymást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!