Holnapután leszünk 1 évesek a barátnőmmel. Mivel lepjem meg őt?
Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk mindketten.2011. júl. 3. 13:21
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!az az 1-2 meg ne itt írjon marhaságokat első barátnőben reménykedve:)
2011. júl. 3. 15:48
12/13 tetris válasza:
Ha nincs sok pénzed, akkor hidd el,nekünk nőknek az is elég, ha elmondod neki, hogy mennyire szereted őt, hogy mennyire fontos neked, és hogy észben van ám tartva, hogy éppen egy éve vagytok együtt, és még az is, hogy az elmúlt egy év életed egyik legszebb időszaka volt. Reméled, hogy még sokáig együtt lesztek, ha ő is úgy akarja.
Nincs az az ékszer, virág, ami ennél fontosabb, és kedvesebb ajándék lenne egy nőnek, mint egy ilyen vallomás.
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
"az az 1-2 meg ne itt írjon marhaságokat első barátnőben reménykedve:)"
2. vagyok. Első barátnőben reménykedve? 22/l vagyok, párkapcsolatban élek több mint 2,5 éve, illetve már volt 3,5 éves kapcsolatom.
Egyáltalán nem rosszindulatból írtam a választ! De akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!