Melyikbe tartoznál ha nincs középút? (többi lennt)
Első választék: Bunkó aki nem érti meg mást csak az olyat amilyen Ő maga, mindneki lenéz ez végett, nincs pasid/csajod ez végett, viszont nagyon szereted a családod mindennél jobban, gyerekid (ha vannak) szeretnek mindennél jobban..
Második: Kedves, szeretnek az emberek, van egy hosszan tartó párkapcsolatod, de a családod csak rosszat mondd rólad a gyerekeid nem szeretnek, nincs senkid a családból akire számíthatsz
"A két jellemrajz nem valós, tehát értelmetlen választani belőle :) találj ki valami olyat aminek van realitása!"
Akkor értékeld úgy a kérdést mintha egy teljesen valóságteljesetlen kérdés lenne, amire adnod kell egy választ, vagy azt hogy " első" vagy hogy "második"
Második. Én sosem értettem miért kell valakit szeretni csak mert rokon.
Viszont ha az elsőnek nincs párja a viselkedése miatt akkor hogy vannak gyerekei?
Meg az egész elég logikátlan, hogyha valaki bunkó, miért szereti annyira a családja és fordítva.
én nem tudok választani, hiszen 10 éve élek a férjemmel boldog házasságban és a kicsi fiam nagyon szeret :)))
kettő között nem választanék, persze a fiam az első :)
Az első! (mivel nincs középút)... Nekem az fontosabb lenne, hogy a családom (anyukám, nagyszüleim, testvéreim, férjem, gyerekeim) szeressenek és mellettem álljanak. Nagyon sokszor az a tudat ad erőt bizonyos dolgok átvészelésében, hogy a családom itt van nekem, és hogy nagyon szeretem őket, s ők viszont engem!! :)
26/L
Egyébként, én nem is egy olyan embert ismerek, aki nagyon kedves ember, sokat szeretik, de a családja mégis utálja. Az is előfordulhat, hogy a család mentalitásával van a baj (egy követ fújnak)
Sőt, olyat is ismerek, aki egy nagy bunkó, viszont a családja olyannak szereti(elfogadja), amilyen... (pl az anyukája, a nagyszülei)
Szóval cseppet sem hülyeség a kérdés, habár az elsőnél én sem értem azt, hogy társa nincs az illetőnek, de gyerekei mégis... (ettől eltekintve a kérdés megállja a helyét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!