Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így hogy várja el hogy odaadja...

Így hogy várja el hogy odaadjam neki a telefonom?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőmről van szó.. Nagyon pofátlan egy személy... Tegnap megkérdezte hogy megnézheti-e a telefonom? Mondom neki "persze".. Már az első lépés az volt hogy az internetre ment fel.. Mikor szóvá tettem neki hogy "Lécci ne, mert 500FT van rajt, inkább bekapcsolom a gépet és netezz azon"

Akkor meg szó szerint lebunkózott, hogy én milyen bunkó vagyok... Jó türtem..

Utánna meg azt látom hogy törölgeti a képeket ki.. Mondom "Mit csinálsz?" mondja "Ja csak ki töröltem egy képet!"

Másik barátnőm is csak nézett, nem tudom mit képzel magáról..

13L barátnőm 15 éves lány..

2011. júl. 2. 12:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Nem tudod elmondani hogyan kell a képeket levédeni?
2011. júl. 2. 13:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt.A válasz szintén "Nem baj" volt.Néha órán is kiraktam a telefonomat az asztalra hogy ne legyen baja és van amikor nyúlnak érte megkérdezés nélkül én máris gyorsan elveszem hogy más te tudja és akk néznek rám hogy mekkora bunkó vagyok hogy a saját telefonomat elteszem...

Egyszerűen megmondtam hogy én nem szeretném oda adni.Ha elront valamit azt örökké bszhtom már bocsánat :S

Tudom hogy kicsit rosszul esik nekik de el kell fogadniuk hogy én szeretek vigyázni a dolgaimra és nem szeretem hogy ha más belenyúl.Ezt megértették és azóta nem piszkálnak ezzel.Magyarázd el te is hogy nem szeretnéd és egy idő után belenyugodnak.

2011. júl. 2. 13:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Az ilyen egyértelmű hogy nem barát csak kihasznál.

Azt hiszi hogy úgysem fogsz semmit tenni ellene.

Egyébként, ha elkéri a telód, akkor mondd neki hogy nem.

Ha meg van valami baja ezzel a válasszal akkor mond el neki a problémádat, hogy miért nem adod neki oda.

Ha megérti és bocsánatot kér akkor még lehettek jóba, de ha elkezd vitatkozni, akkor tuti hogy nem barátságból van veled.

2011. júl. 2. 13:06
 14/24 anonim ***** válasza:

okés:) leírom az enyémen, hogy kell:)

van egy olyan menüpont, hogy biztonság ( ez nálam a beállításoknál van )...itt nekem van egy olyan, hogy adatvédelem, ha ebbe belépek, akkor itt ki lehet választani, hogy miket szeretnék védeni, majd le okézom, és kéri, hogy adjak meg egy jelszót és akkor ennyi:)

szerintem ez kb. minden telónál így vhogy van, de ha nem sikerül írj, és segítek:)

remélem sikerül levédened:)

2011. júl. 2. 13:10
 15/24 anonim válasza:
...és Te egy ilyet barátnőnek mersz nevezni? :/
2011. júl. 2. 13:13
 16/24 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok szabadszájú, de ha valaki elkezd az én számlámra netezgetni engedély nélkül, majd belepiszkál a családi fotóimba, leüvöltöttem volna a fejét ott helyben. Nem te vagy a bunkó, és ha ő ezt így érzi, akkor sürgősen helyre kellene rakni valakinek őt a kis világában.

Én komolyan téptem ki ilyesmiért haját két másik lánynak is..xD Ezzel nem azt mondom, hogy az erőszak jó megoldás, nálam pont ez volt az egyetlen. Neked viszont nem kell szóba állnod vele, és ha valaki kérdezi, miért nem vagytok jóban, nyugodtan közölheted, hogy azért, mert a csaj egy szellemi fogyatékos bunkó paraszt.

2011. júl. 2. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:

én ezt nem barátnőnek, hanem élősködőnek nevezném...

állj a sarkadra, és mondd meg neki amit kell, vagy nagyon bánni fogod!

2011. júl. 2. 13:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Örülj hogy aztan visszaadta. -_-

Barátnő, persze... Az ilyet vasvillaval kellene ütni...

2011. júl. 2. 13:16
 19/24 anonim ***** válasza:
hát akkor ne legyél hülye, nyisd ki a szád mondd meg neki hogy ha ezt csinálja nem lesztek jóba, nekem egy uncsim volt ilyen megmondtam és azota sem vunk igazán jóban, na de minek is egy ilyen csaj nem? az ilyen nem barátnő!
2011. júl. 2. 13:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Azt kellene megtanulni, hogy SENKINEK NEM ADOM ODA A TELEFONOM!!!

Még a legjobb barátomnak sem!

Senkinek semmi köze a telefonban levő üzenetekhez, nevekhez, címekhez, képekhez, ez privát terület, mint a táskám, fiókom, személyes holmijaim...

Te se kérd tőle el az ő telefonját, akkor te is tudod neki mondani : "Ne haragudj, de a telefonomat senkinek nem adom oda, én sem kérem el a tiéd, játssz a sajátoddal!"...

2011. júl. 2. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!