Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadnátok, ha évről...

Hogy fogadnátok, ha évről évre elfelejtené a párotok a születésnapotokat, névnapotokat, sőt még a karácsonyt is?

Figyelt kérdés
Állítása szerint nagyon szeret, de ha ez tényleg így van akkor legalább egy szál virágot vesz, ha mást nem! Nem így van? Ja, és elég jól is keres, tehát lenne miből venni! Valami apróságot csak kibírna, de néha még csak szóban sem köszönt fel! Mit gondoltok?
2009. márc. 27. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is nagyon feledékeny, tavaly a saját életkorával se volt tisztában, egy évvel idősebbnek tartotta magát:D szüli, névnapját szintén nem tudja észben tartani, igy természetesen az enyémet se! Őt nagyon zavarja, hogy ilyen szétszort, mondta is nekem, már a kapcsolatunk elején, hogy ha van akármilyen ünnep előtte legalább egy héttel szóljak, és akkor majd igyekszik jobban odafigyelni rá. Nem csak szüli-névnapokkor, de nőnapkor, húsvétkor is szólni szoktam.
2009. márc. 28. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!