Mit tennétek, ha látnátok, hogy szenved apukátok?
Próbáljatok a lelkére hatni, úgy, ahogy az első válaszoló írta. Mondjátok meg neki, hogy felelősséggel tartozik felétek, és nem teheti meg, hogy önző módon elhallgatja a fájdalmait, s titeket is kitesz annak hogy végignézzétek a szenvedését. Mond neki azt, hogy ha szeret, akkor megteszi érted, hogy elmegy az orvoshoz!! Mond azt, hogy szeretnéd, ha látná majd az unokáit, és ha sokáig együtt lehetnétek még. Mond, h aggódsz érte, és már úgy érzed, hogy nem bírod ezt az egészet idegekkel...
Szóval, ez ilyen érzelmi zsarolás, de ha ez nem segít, akkor kb semmi más.
nem akarlak paráztatni, de jól érzékeled. ez már nagyon nem vicces. aki ennyit fogy az már messze nem gyomorrontás.
Először jó lesz az érzelmi dolog, amit írtak. Esetleg beparáztatni nem tudjátok? pl kerestek egy csomó szörnyű betegséget, ami fogyással jár és megmutatjátok neki. (szerintem nem fog működni, mert ha hajlamos lenne parázni, akkor már elment volna rég)
Eddig gondolom az eszére próbáltatok hatni, szóval az felejtős. Vagy nyaggassátok, amíg el nem megy. (mint amikor addig jön fel a rohadt msn frissítés, hogy inkább felrakod, mert annyira unod.) De ez van akinél visszafele sül el, hogy megmakacsolja magát.
Esetleg ha van orvos ismerős, akkor őt is be lehet vonni a szekálásba. Bármilyen szakos orvosnak megemlíted, hogy 9 kilót fogyott ok nélkül, arra tuti ugrani fog.
Nem akarok vészmadár lenni, de nem lehet, hogy tudja mi baja van, csak nektek nem akarja elárulni? Ilyen mértékű fogyás.. hát elég komoly betegségekre utalhat!
Szerintem verd ki a hisztit, sírás-rívás, minden ami kell, hogy mi lenne veled nélküle, segíteni akarsz neki, és tudni akarjátok, mi baja van. Vagy - bár nem szoktam ilyen tanácsokat adni - legyél kezelhetetlen, szegd meg a szabályokat, és mikor rád förmed, vágd hozzá hogy mit érdekli, mi van veled, akkor nem kényszerítene hogy végignézd a lassú leépülését.. Szerintem ebben az esetben nagyjából minden eszköz megengedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!