Okos enged? Hol építsünk?
19:09 ez nem szerelem kérdése, itt egy megoldásra váró dolog van. Van valami ötlet?
Kertváros Pesten ötlet: nincs rá pénz
Egy ideig Pesten: sok gyereket szeretnék, és minél hamarabb, nem szeretnék későn szülni, azért épülne ház.
igen sok gyerek,hamar,ház,nincs pénz-ezek ellentmondanak egymásnak. Álitsfel egy fontossági sorrendet.
házhoz pénz kell-ahoz meló
meló van Bp-n amig van :( legalábi s több mint vidéken
gyerekek-pénz
lényegében mindenhez pénz kell tehát: panelban gyerekek vagy vártok aztán kertben gyerekek.
Szerintem ne add el a telket! Mi pont ugyan így voltunk, ahogy ti, csak nem volt telkünk, illetve a férjem nem ragaszkodott annyira Pesthez.
Neki is ott volt a munkahelye, illetve nekem az egyetem.
Mi mindenképp vidéken szerettünk volna élni, családi házban, sok gyerekkel.. :) Én is vidéken nőttem fel, és el sem tudtam volna képzelni másként.
Mi azt csináltuk, hogy én is elkezdtem dolgozni, elvégeztem az isit. Pesttől 100 km-re, (ahol én felnőttem) vettünk egy telket. Elkezdtünk építkezni, s úgy voltunk vele, hogy ahogy találunk munkát ott a környéken, rögtön költözünk. Így is lett. Találtunk munkát, majd leköltöztünk vidékre. Egyszerűen imádom! Soha nem tudnám ez a nyugalmas, békés kertvárosi házat elcserélni egy belvárosi lakásért Pesten!! :) Szerencsére a férjem is vágyott a nyugalomra, szeretett volna kiköltözni a fővárosból. Barátaink itt is lettek, illetve itt lakik a családom. A Pesti barátokkal felváltva látogatjuk egymást...
25/L
Szia.
Én is pest környékére szavazok és nem a budai oldalra,mert az nagyon drága.Lehet azért itt is normális áron házat venni,persze nem újat és kacsalábon forgót.Hol az a telek?Mekkora?Mennyiért tudnád eladni kb.?Párodnak van lakása?
Mi igaz ikerházat, kis kerttel és 2006-ban vettük,de "csak" 11,5 millióért,és nem öreg 30-40 éves hanem 98-as építésű.A ház tetőteres 90 nm 3 szoba(2+ nappali)étkező,fürdő.
Így mindkettőtöknek kompromisszumot kell kötni egymással és saját magatokkal is és felállítani egy prioritást.
Ebben a régióban ahol mi élünk(Gyál) és innen kijebb 30-40 km-re már azért normális áron lehet kapni házat(Monor,Üllő,Ócsa,Dabas,Péteri)Persze minden attól függ,mennyi pénzt tudtok összekaparni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!