Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Okos enged? Hol építsünk?

Okos enged? Hol építsünk?

Figyelt kérdés
Vőlegényem Pesti, én vidéki vagyok (Pesttől kb. 130 km). Tervezzük az esküvőt, családalapítást, de ezt a hol lakjunk kérdést mindig átugortuk. Azt hiszem, tovább halogatni nem lehet. Ő nem akarja otthagyni a családját, barátait, munkahelyét, + Pesten sokkal több a lehetőség. Én sem szeretnék mindent itthon hagyni. Szüleim 20 évvel ezelőtt vettek nekem itt telket, hogy ezt kapom majd ha férjhez megyek. Pénz ezen kívül nem nagyon van, és nem szeretném a gyerekeimet panelba nevelni, nem szeretném, hogy azt a büdös pesti levegőt szívják, úgy nőttem fel, hogy szinte mindent megtermeltünk magunknak, nem tudnám megszokni a bezártságot. Érte még meg is tenném, de 3-4 gyereket nem szeretnék oda bezárni...:( Mi a véleményetek?
2011. júl. 1. 19:02
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*pesti, átugrottuk, bocsi:)
2011. júl. 1. 19:05
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát ez elég nehéz.. Nem hiszem hogy most erre az a legjobb mondás hogy "Okos enged, szamár szenved" mert neked is épp olyan rossz mint neki lehetne..

Nem lehet középpen megoldani.. Középutat kéne megkeresni!!

2011. júl. 1. 19:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Érme feldobás?
2011. júl. 1. 19:06
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk ne csináljatok azonnal 3gyereket.

Pesten dolgoztok 5-6 évig aztán irány a vidék,persze nem kéne 130kmre menni bizti van közelebb is hely.PL:pilis az közel is van meg távol is. Onnan még a bejárás is simán megoldható a gyerekeknek is.

2011. júl. 1. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Pesten létezik kertváros is! Ahol lehet nagy kertetek, meg a levegő sem olyan rossz. De költözhettek Pest közeli nagyvárosba is, ott is minden megvan, ha nagyon ellenzed Budapestet!
2011. júl. 1. 19:08
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
Ne haragudj, de szerintem nem szeretitek eléggé egymást. Bocs.
2011. júl. 1. 19:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Pesten vagy a környékén is van biztos családi házas övezet, lehet nagyobb házatok ahol elfértek, kertetek h legyen saját zöldség, talán a levegő sem olyan rossz. Ingázást meg lehet oldani. Ha úgy hozza a sors h mi is véglegesen Pestre költözünk, akkor én csak családi házba mennék, pont azért amiért te.
2011. júl. 1. 19:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hmm szerintem amit kapnál telket azt add el,így pénz is marad...És pesten van nyugisabb hely is,nem csak panel.
2011. júl. 1. 19:11
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem tudtok pesthez közel, de kertes házban? Pl Szentendre elég drága, de ilyesmire gondolok olcsóbb kivitelben. Ha jól tudom Mogyoród már nem olyan vészes és oda is jár hév. Van egy csomó ilyen, nézz utána, hogy mi van a várostól 30-40 percre. Egyik barátnőm Piliscsabáról jár be minden nap vonattal. (az már inkább 45 perc)

Itt neked le kell mondani arról, hogy mindent megtermelsz magadnak, mert túl kicsik a kertek általában, de mégsem panelbe vagytok zárva.

2011. júl. 1. 19:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Pest melletti aglomeráció?

pl. Kistarcsa, Gyál, Vecsés, ..., stb.

2011. júl. 1. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!