Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Párom állandóan flörtöl mellettem.

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet veszekszünk párommal, nem bírom elviselni, hogy állandóan flörtöl. Akár úgy, hogy ott vagyok mellette (nagyon kellemetlen) akár neten (facebook), már elegem van abból hogy mindig feltűnik egy nő. Közben pedig az én örértékelésem, önbizalmam közelít a nullához.

Eddig vártam és vártam, hogy változzon, hogy észrevegye, hogy ezzel a viselkedésével megbánt, de erre hiába várok...félek attól, hogy erre rámegy a kapcsolatunk. Mostanában mindig ideges, feszült és kedvetlen vagyok és csak veszekszem vele a nők miatt.

Ő erre annyit reagál erre, hogy tudnom kellene, hogy engem szeret nem kell neki más. Ez számára, csak egy "játék", egyik nőt se veszi komolyan, de imád flörtölni...nem tehet róla. (És persze a nők is imádják őt)

Mit gontoltok erről? Miért ilyen a párom?

(Én/24 Ő/28)

2011. júl. 1. 13:28
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy én "istenítsem" a párom, mikor korábbi kapcsolataimban "engem istenítettek"? Az kivan zárva. Így is azt érzem, hogy nem kapok tőle semmi figyelmet, nemhogy még az egoját is növeljem, mikor úgyis azt képzelni nála "nincs jobb pasi".
2011. júl. 1. 18:20
 32/34 anonim ***** válasza:
Juj ez az utolsó komment azért fájt... miközben engem "istenítettek..." Egy kapcsolat adok-kapok. Erről beszéltem, ez csak akkor működik, ha mindketten akarjátok. Te már most közölted, hogy nem, akkor mit vársz a párodtól? Engem a párom nyúzott napokon keresztül, hogy emiatt ne szakítsunk (pedig én voltam a hunyó), ne adjuk fel ilyen könnyen, az nem megoldás. 23L
2011. júl. 1. 18:41
 33/34 anonim ***** válasza:
most én is ebben a cipőben vagyok fogalmam sincs mit tegyek.
2012. ápr. 25. 23:57
 34/34 anonim ***** válasza:
Remélem már rég kidobtad azóta :)
2022. júl. 7. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!