Miért alázza saját magát igy meg egy nő?
Mert a világon létezik megbocsátás is és szerintem a jó emberek egyik ismérve az, hogy képesek megbocsátani, én is megbocsátanék.
A megcsaláshoz elfelejtitek, hogy nem csak a férj és a szerető kellett, hanem a feleség is, akit megcsaltak. A házasság hibái két ember hibái.
Az pedig hogy most szentnek állítja be egyszerű büszkeség, teljesen normális reakció,nem mondhatja,hogy egy szemétláda, mikor együtt él vele és a gyereket közösen nevelik.
Először is... a férfi farokból áll.Ha a nőt hibáztatja valószínűleg ismerte is.Úgyszintén a másik nő is a férfit és a feleségét,hát szép dolog mondhatom!Mellesleg mindig a nő választ.Ergo csak úgy történhetett meg ha a nő is akarta.Mert ha a nő nem akarta,olyan Isten nincs hogy megtörténjen.
Másodszor is,ha majd neked is lesz 2 gyereked,te sem fogsz egy kis félrelépés miatt elválni hacsak nem akarod a gyerekeidet az ingyenkonyhán etetni,vagy hogy elvegyék tőled,mert nem tudod őket eltartani.Van is erre egy nagy mondás : nagy az asszony köténye,hogy mindent eltakarjon. (Valami ilyesmi) A férfi "örök vadász".
Hardmadszor,de nemutolsó sorban miért ne mondhatná el a gyerekének,ha te elmondod itt mindenkinek?Még ha név nélkül is.Lehet hogy a gyerekében több az intelligencia és a megértés,és nem egy ilyan oldalon kérne véleményt,amit naponta több ezer idegen ember látogat.
Negyedszerre : hordja el mindenféle szemétnek a férjét?Így próbálja meg vele újrakezdeni?Nameg a 15 éves lányának úgy mutassa be az apját,mint egy utolsó szemétláda?A lány biztos nagyon szeretne megházasodni ezek után.
Megjegyzés.
A házasság intézménye soha nem a szerelemről szólt.
21:27
Én is egyetértek veled, teljesen így van, ahogy mondod. Inkább valaki éljen egy szülővel, vagy akár kettővel úgy, hogy az egyik nem az igazi szülő, de HARMONIKUS környezetben, mint hogy olyan közegben nőjön fel, ahol évekig veszekedés, ordibálás van és a feszültséget tapintani a levegőben...
Amúgy azzal is tökéletesen egyetértek, hogy egy gyereknek semmi, az ég egy adta világon semmi köze ahhoz, hogy mi zajlik a szülei között. Súlyos lelki problémákhoz, valamint személyiségzavarhoz vezet.
Amúgy válaszolva a kérdésre, szerintem elakarja hitetni másokkal, hogy minden rendben a férjével, lehet még magának is ezt mondogatja... Nem akarja, hogy úgy nézzenek rá, mint megcsalt nőre. Azt szeretné, ha külsőleg tökéletesnek tűnne a házassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!