Képesek vagytok olyan emberrel táncolni (pl. esküvőn), akihez egyáltalán nem vonzódtok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 20:21
11/19 anonim válasza:
A tánc miatt nem kell senkihez vonzódni.Az a fontos,hogy az illető tudjon táncolni.
12/19 anonim válasza:
Nincs simulós tánc. Olyan partner van, akihez simulsz. A többi partnerrel akár tangót is táncolhatsz, társasági módon. Persze ehhez kell a tánctudás.
13/19 anonim válasza:
Hát ha te vagy a menyasszony, akkor készülj fel, hogy a 6 éves Jancsikától kezdve a 87 éves Marcsi néniig mindenki meg fog forgatni.
14/19 anonim válasza:
Nekem nem megy. Aki nem vonz azzal még persze, simán, hiszen egy gyerek sem vonzó számomra. De aki egyenesen taszít azzal nem.
15/19 anonim válasza:
Nekem új, hogy vonzódni kell ahhoz, akivel táncolok. Bár lassúzni nem szívesen lassúzok senkivel sem, mert belemásznak a személyes terembe.
16/19 napietus válasza:
én már rengeteg olyan emberrel táncoltam, akihez nem vonzódom. esküvőkön is, de bálokba is gyakran járunk, ott is illetlenség elutasítani, ha felkérnek (hacsak nem tolakodó az illető). esküvőn meg egyértelmű...
17/19 anonim válasza:
Jobbat mondok: én még kezet is fogok olyasvalakivel, akihez nem vonzódom. Ugyan már, ez csak egy tánc.
18/19 anonim válasza:
Attól függ milyen táncról van szó. Esküvőn természetesen, bárkivel, ez kultúra kérdése.
Viszont bulikban, ahol csak azért jönnek oda, hogy fogdossanak, hát köszönöm, inkább kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!