Nem jutok közös nevezőre anyukámmal! Mit csináljak?
Már az nagyon kedves tőled, hogy ennyi türelemmel állsz a dologhoz, és megvan benned a szándék, hogy tegyél valamit. Sokan úgy vannak vele, hogy ha 1x kudarcba fullad a kommunikáció, akkor hagyják az egészet, és tönkremegy a szülő-gyerek kapcsolat.
Elmondtad már neki azt őszintén, hogy szeretnéd, ha más ügyekben is fordulhatnál hozzá, jólesne, ha támogatna? Ne félj bevallani neki, hogy sok mindenben nem tudsz egyedül dönteni, esetleg félsz a jövőtől, és szeretnéd, ha segítene.
Hány éves vagy, kérdező?
Nem akarlak elkeseríteni, de nem minden anya alkalmas egy ilyen viszony kialakítására. Az én anyámmal is ez van, én 26/N vagyok, és sokszor én is szerettem volna bele beszélgetni párkapcsolatokról pl., de egyszerűen nem tudom osztani a véleményét. Nagyon furcsán gondolkodik a szexualitásról (ennek köszönhetően 26 évesen szűz vagyok), és ósdi, régimódi elveket próbált belém nevelni.
Úgyhogy be kellett látnom, nem ő lesz az a személy, akivel ezeket megbeszélem. Sz*r volt belátni, de nem tehettem mást. Ettől még próbálok vele jó viszonyban lenni, csak inkább más témákról beszélgetek vele.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy meg lehet éppen próbálni, hogy beszélsz vele ilyenekről, de nem biztos, hogy sikerrel jársz. :( Én azért drukkolok.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!