Miért jelölget idegen nőket a facebokon?
Én ezt szóltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Amúgy legtisztább ha rákérdezel. Lehet hogy őt jelölték be.
Páromnál így volt. Csak egy ilyen csajt találtam. Először írtam a csaj nevében neki egy levelet mail-ben, de mivel nem válaszolt, nekiszögeztem a kérdést, ki ez? Azonnal belépett iwiwre, hogy bebizonyítsa, a csaj jelölte be őt, de nem tudtuk hogy kell megnézni ezt. Kifaggattam a csaj ismerősei közül is jópárat, általában az volt a válasz, hogy a csaj jelölte be őket és ők meg automatikusan visszaigazolták hogy ismerik. Kipróbáltam egyébként, bejelöltem közülük vagy 7-et akit nem ismerek és tényleg mind automatikusan visszajelölt, pedig tutira nem ismernek.
Ettől függetlenül ha több ilyen is lenne, nagyon nagyon rosszra gondolnék.
Szerintem ilyen esetben oda lehet állni a férjed mellé és azt mondani neki, szívem belépnél egy kicsit facebookra? Nézzük már meg az üzeneteket. Én simán megtenném ezt, pedig amúgy békénhagyom a másik privátszféráját.
Húúúha! Sürgős kupaktanács, és lelkizés! De komolyan! Ne kiabálj, ne legyél vele bunkó, hanem kedvesen és előzékenyen invitáld beszélgetésre. Tudom, nehéz, de kiabálással sajnos nem lehet semmire sem jutni.
Egyébként nem reagáltad túl a dolgot. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!