Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelölget idegen nőket a...

Miért jelölget idegen nőket a facebokon?

Figyelt kérdés
Házasságban élünk,11 éves gyermekünk van.Észrevettem hogy idegen,külföldi,melltartós fényképű nőket jelölget be ismerősnek.Kiakadtam.Vajon túlreagálom a dolgot?Ti mit szólnátok hozzá,és szerintetek miért csinálja!
2011. jún. 30. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ezt szóltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Amúgy legtisztább ha rákérdezel. Lehet hogy őt jelölték be.

Páromnál így volt. Csak egy ilyen csajt találtam. Először írtam a csaj nevében neki egy levelet mail-ben, de mivel nem válaszolt, nekiszögeztem a kérdést, ki ez? Azonnal belépett iwiwre, hogy bebizonyítsa, a csaj jelölte be őt, de nem tudtuk hogy kell megnézni ezt. Kifaggattam a csaj ismerősei közül is jópárat, általában az volt a válasz, hogy a csaj jelölte be őket és ők meg automatikusan visszaigazolták hogy ismerik. Kipróbáltam egyébként, bejelöltem közülük vagy 7-et akit nem ismerek és tényleg mind automatikusan visszajelölt, pedig tutira nem ismernek.

Ettől függetlenül ha több ilyen is lenne, nagyon nagyon rosszra gondolnék.

Szerintem ilyen esetben oda lehet állni a férjed mellé és azt mondani neki, szívem belépnél egy kicsit facebookra? Nézzük már meg az üzeneteket. Én simán megtenném ezt, pedig amúgy békénhagyom a másik privátszféráját.

2011. jún. 30. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Húúúha! Sürgős kupaktanács, és lelkizés! De komolyan! Ne kiabálj, ne legyél vele bunkó, hanem kedvesen és előzékenyen invitáld beszélgetésre. Tudom, nehéz, de kiabálással sajnos nem lehet semmire sem jutni.

Egyébként nem reagáltad túl a dolgot. Nagyon nem.

2011. jún. 30. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Először megpróbálta azt hazudni hogy őt jelölték,de mondtam hogy jó akkor lépj be,és nézzük meg.Ezt megtette,nem volt választása,és a válasz"ja,én jelöltem be"és röhögött.Kutakodni nem szoktam én sem,csak ha valami a szemem elé kerül.Kiabálás az megvolt és a lelkizés is utána.Jó ideig kötötte az ebet a karóhoz hogy nem érti most miért akadok ezen fönnt ennyire.Csak mert más is látja és lejárat,és nem mellesleg,nálam ez nem fér bele a kapcsolatba akkor sem ha nincs ebből folytatás,csak ártatlan hülyeség.Elmagyaráztam ha fordított esetben én csinálom ezt,hogy érezné magát?Erre azt mondta,jó igazad van tényleg,nem gondolta hogy ennyire megbánt vele.Kitöröltettem mindet vele,de néha nem árt a körmükre nézni.
2011. júl. 1. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Sajnos nem lehet senkibe megbízni 100%-osan. Néha érdemes utána járni, hogy a kedves mit csinál...
2011. júl. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!