Hogyan tudtátok megbocsájtani párotoknak a megcsalást?
Figyelt kérdés
Multkor mig távol voltam a páromtól és megcsalt. Annyira dühös vagyok, hogy ugy érzem képtelen vagyok megbocsájtani hiába szeretem. Mindig az jár a fejemben mennyire hülyének nézett. És nem tudok már benne megbizni. Idővel megenyhülök talán?
Mindenki válaszát és segitségét előre is köszönöm!
2011. jún. 30. 17:55
11/16 anonim válasza:
Engem is nemrég csaltak meg. Nem volt őszinte, lebukott előttem. Nagyon szégyelli magát, de esélyt eddig még nem kér tőlem a folytatásra...talán jobb is, hogy vége lett.
Nagyon nehéz, az biztos. Nem ismerem az életkörülményeidet, de csak annyit tudnék most tanácsolni, hogy menjetek külön pár hónapra. Hosszabb időre. Úgy benned is tisztulnak a dolgok, ő meg eldönti, hogy mit akar kezdeni az életével.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Igen, én is azongondolokodom talán szünetre lenne szükség, hogy lecsillapodjak, mert igy csak b.szogatnám és állandó az veszekedések ebbe a témába folynának bele.
2011. jún. 30. 19:44
13/16 anonim válasza:
Nekem megbocsájtott a párom. Egy évébe tellett, de mivel nagyon szeret, akarta hogy túl legyen rajta. Nem volt könnyű, már én is ezerszer megbántam hogy megcsaltam, de a múltat nem lehet visszacsinálni. A férfiúi büszkeségét volt a legnehezebb legyőznie, ezt mondta. Ma már nem bánt engem se és őt se a dolog, még poénkodni is szoktunk vele. Szóval szerintem ha nagyon szeretitek egymást akkor sikerülhet.
14/16 anonim válasza:
Eleg hulye volt , szerencsetlen.
15/16 anonim válasza:
Ha megcsalt es Te megbocsajtasz csak okot adsz neki rá hogy ujra megtegye mert Te elnézo vagy vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!