Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom Ausztriában dolgozik....

Párom Ausztriában dolgozik. Naponta negyedórát tudunk beszélni. Nektek elég lenne?

Figyelt kérdés

Nem rosszból kérdezem. Csak hiányzik. De mondjuk ezellen nem sok mindent lehet. Megértem, hogy délután 6 után végez, ott is elmegy haverjával ide oda, nem csak én vagyok neki. Csak gondoltam megkérdem, mit szóltok. Tahó válaszoktól kíméljetek, valami nem tetszik, lehet normális "hangnemmel" is.

25N

2011. jún. 30. 15:46
1 2
 1/11 napietus ***** válasza:
szerintem elég. az én férjem a Közel-Keleten dolgozott 6 hónapot szaktanácsadóként, mi sem beszéltünk többet. "aki fél óra alatt mondja el azt, amit 5 percben is el lehet, egyéb gazemberségekre is képes" (Karinthy után szabadon)
2011. jún. 30. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, nekem biztos nem lenne elég. Meddig lesztek így? Milyen időközönként szoktatok találkozni? Te miért nem mész oda vele?
2011. jún. 30. 15:55
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2011. jún. 30. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha a telefonszámlát nézzük akkor sok még ez is, ha azt veszem, hogy mennyit beszélnék vele naponta akkor pedig kevés.

De legalább naponta hallod a hangját. Az én férjem Irakban dolgozott és nemsokára újból megy vissza. Mi hetente 1x beszéltünk, de sokszor alig hallottam/értettem valamit, mert a térerő ingadozott.

2011. jún. 30. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem az a lényeg, hogy mennyit találkoztok. hogy az elég-e. mennyit találkoztok?:)
2011. jún. 30. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne elég. Alap dolog, ha van valakim és messze van tőlem, akkor legalább 1 órát kisajtolok magamból.

Persze mindenkinek másra van szüksége.

Haza szokott jönni?

2011. jún. 30. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:
(az 1 órát ne úgy értsétek, hogy mobil, van Skype, meg egyéb netes program, úgyis lehet beszélni)
2011. jún. 30. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Mikor szokott haza jönni? Gépe nincs? Hát a távolságot ki bírja egy kapcsolat akkor mindent.. Beszélj vele hogy kicsit többet beszéljetek... Üdv 23N
2011. jún. 30. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Erika?
2011. jún. 30. 16:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Nincs gépe, de ha lenne, akkor se nagyon tudnánk beszélni, amit leírtam azért. 6kor végez, de tényleg nem várom el, hogy csak velem foglalkozzon, barátjával elszokott menni akkor ide-oda. Ez érthető nem? Az még nem zárja ki, hogy nem szeret? Végülis mindennap beszélünk. Ilyen csaj vagyok sajna, mindenen elbizonytalanodom.:(
2011. jún. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!