Párom Ausztriában dolgozik. Naponta negyedórát tudunk beszélni. Nektek elég lenne?
Nem rosszból kérdezem. Csak hiányzik. De mondjuk ezellen nem sok mindent lehet. Megértem, hogy délután 6 után végez, ott is elmegy haverjával ide oda, nem csak én vagyok neki. Csak gondoltam megkérdem, mit szóltok. Tahó válaszoktól kíméljetek, valami nem tetszik, lehet normális "hangnemmel" is.
25N
Ha a telefonszámlát nézzük akkor sok még ez is, ha azt veszem, hogy mennyit beszélnék vele naponta akkor pedig kevés.
De legalább naponta hallod a hangját. Az én férjem Irakban dolgozott és nemsokára újból megy vissza. Mi hetente 1x beszéltünk, de sokszor alig hallottam/értettem valamit, mert a térerő ingadozott.
Nekem nem lenne elég. Alap dolog, ha van valakim és messze van tőlem, akkor legalább 1 órát kisajtolok magamból.
Persze mindenkinek másra van szüksége.
Haza szokott jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!