Jogosan akadok ki páromnak ezeken a dolgaim? Te hogy viseled/viselnéd?
Szerintem nem kéne kiakadnod.
Az én véleményem az , hogy szültem már 3 gyereket( a legnagyobb 16 éves a legkisebb 8 hónapos), ahhoz képest magammal teljesen meg vagyok elégedve.Elvárom tőle hogy szóljon ha valami gáz van velem, eddig nem tette.Ha nézi, hát nézze, tojom én le hogy mit néz, amég élőbe engem néz közelről (...:)) addig felőlem.. :-)
31.N
Az en parom is nezi:D mit mondjak, egy amúgy intelligens emberről beszélünk, foglalkozását inkább nem mondom:D (orvos:P)
Azt mondta azért nézi legyen tisztában hogyan züllik a világ...és igen manapság van amit nézni...és szájat tátani. Régebben bele-bele néztem ezekbe az oldalakba én is. ma már megegyeztünk abban, hogy olyankor nézze, amikor én nem látom:D hogy ne idegesitsen a sok szenny...
egyébként mostanában nem látogatja ezeket az oldalakat, úgy látszik kezdte megunni:P mondjuk ő nincs regisztrálva, csak a haverokkal csámcsognak a képeken...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!