Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamiért nem szeretnek az...

Valamiért nem szeretnek az emberek, mit tudnék csinálni? Mindent megteszek, ami tőlem telik.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, egyetemre járok emellett dolgozok is. Van barátom 1,5 éve de tényleg csak ő van nekem.

Voltak régi gyerekkori barátaim, de mind eltűntek idővel, mára szinte senkim sincs. Az egyetemen jóba lettem egy lánnyal, csak az a baj, hogy ő nagyon messze lakik és most szünidő van.

Nem öltözködöm ribancosan, eljárok én is bulizni, ha arról van szó iszom alkoholt is, tehát nem vagyok az a visszafogott se az aki nem tudja hol a határ, mégsem akarnak velem barátkozni.

A barátomnak is néha elege van, hogy nincs életem nélküle de nem tudok semmit sem tenni ellene.

Megpróbáltam mindenféle technikát bevetni annak érdekében, hogy legyenek barátaim de semmi.

Nem barátokat keresek itt ezen az oldalon, hanem tippeket, hogy hogyan tudnék találni barátokat!

Annyira jó lenne, ha lenne valaki akivel elmenjek üdítőzni vagy fecsegni, a barátom haverjai sem kedvelnek, pedig én megpróbáltam önmagam adni, megpróbáltam más lenni de semmi.

2011. jún. 29. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te magad azt irod, hogy nehéz lenne igy ismerkedni, szóval nem is akarsz. Akkor minek ez a kérdés?

A válaszom: Csak hiszed, hogy mindent megteszel, közben meg semmit!

2011. jún. 29. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Szinten udv a klubban :) En 28 eves vagyok,es ugyanigy erzek,mint te.
2011. júl. 5. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok sajnos. Nem tudok ellene mit tenni. Most jöhet az, hogy de igen, mert minden ellen lehet, de tényleg nem tudok! 18/L
2011. júl. 5. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Welcome to the club.

Így vagyok én is, csak nekem még partnerem sincs.

Én már leszarom.

27/N

2011. júl. 5. 21:05
 15/19 anonim válasza:

Én is hasonló cipőben vagyok. De már nem is mondom. :"D

Én kezdek kikászpálódni, azzal hogy beszélgetek, érdeklődöm egy egy ember iránt, közös programokat szervezek, és utóbb már engem hívnak..(: fel a fejjel sikerülni fog, csak a kisugárzásodon változtass, és ne akard görcsösen a dolgot. (:

Amúgy hogy érted azt hogy nem Magyarország határain belül vagy? Hol vagy? (:

2011. júl. 5. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Csinalj magadnak sok uj programot. Kezdjel el tanulni egy uj nyelvet egy nyelviskolaban, menjel el valami erdekes taborban a nyaron egyedul a baratod nelkul, keress egy kulonleges hobbit, ismerkedj neten es chaten uj emberekkel. Igy lesznek "sajat" programjaid is, ahova a pasidnak nem kell eljonni, igy o sem erzi azt hogy nincs eleted rajta kivul.
2011. júl. 5. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
van valakinek kedve beszelgetni,akar msn-en? jobban ereznem magam olyanok tarsasagaban,akik hozzam hasonloak:)en a 28 eves lany vagyok.
2011. júl. 5. 21:54
 18/19 anonim válasza:
keress sok pénzt és öltözködj úgy mint lady gaga akkor biztos felfigyelnek rád XD szóval. Vegyél márkás ruhákat tanulj meg menő dumákat, ne add magad könnyen, legyél egy kicsit megközelíthetetlen és talán vegyél fel tangád. Sztem (15éves vagyok) ez be fog jönni.
2011. júl. 6. 00:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van, hiába jártam el szórakozni, jártam amatőr zeneklubba, egyszerűen nem megy a dolog. Csak az érdekkapcsolataim működtek fősuli alatt, aztán szétszéledtünk. Más városban születtem, máshol tanultam, máshol dolgoztam és most megint máshol élek. Ráadásul kismama vagyok,ami nehezíti a helyzetet, hogy agyamra mennek más kismamák, főleg mikor a porontyukat ajnározzák, dicsekednek vele, hogy már miket tud, mintha a másiké értelmi fogyatékos lenne, az övé meg zseni. Más körben meg nem tudok mozogni, szomszédok dolgoznak, barátnő nincs :S
2011. júl. 6. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!