Valamiért nem szeretnek az emberek, mit tudnék csinálni? Mindent megteszek, ami tőlem telik.
19 éves lány vagyok, egyetemre járok emellett dolgozok is. Van barátom 1,5 éve de tényleg csak ő van nekem.
Voltak régi gyerekkori barátaim, de mind eltűntek idővel, mára szinte senkim sincs. Az egyetemen jóba lettem egy lánnyal, csak az a baj, hogy ő nagyon messze lakik és most szünidő van.
Nem öltözködöm ribancosan, eljárok én is bulizni, ha arról van szó iszom alkoholt is, tehát nem vagyok az a visszafogott se az aki nem tudja hol a határ, mégsem akarnak velem barátkozni.
A barátomnak is néha elege van, hogy nincs életem nélküle de nem tudok semmit sem tenni ellene.
Megpróbáltam mindenféle technikát bevetni annak érdekében, hogy legyenek barátaim de semmi.
Nem barátokat keresek itt ezen az oldalon, hanem tippeket, hogy hogyan tudnék találni barátokat!
Annyira jó lenne, ha lenne valaki akivel elmenjek üdítőzni vagy fecsegni, a barátom haverjai sem kedvelnek, pedig én megpróbáltam önmagam adni, megpróbáltam más lenni de semmi.
Te magad azt irod, hogy nehéz lenne igy ismerkedni, szóval nem is akarsz. Akkor minek ez a kérdés?
A válaszom: Csak hiszed, hogy mindent megteszel, közben meg semmit!
Welcome to the club.
Így vagyok én is, csak nekem még partnerem sincs.
Én már leszarom.
27/N
Én is hasonló cipőben vagyok. De már nem is mondom. :"D
Én kezdek kikászpálódni, azzal hogy beszélgetek, érdeklődöm egy egy ember iránt, közös programokat szervezek, és utóbb már engem hívnak..(: fel a fejjel sikerülni fog, csak a kisugárzásodon változtass, és ne akard görcsösen a dolgot. (:
Amúgy hogy érted azt hogy nem Magyarország határain belül vagy? Hol vagy? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!