Szeretnék elérni pár dolgot, de mintha minden arra utalna, hogy valamiért nem érdemlem meg. Segíthet ezen a bevonzás?
Van egy pár dolog, amire szükségem lenne, de gyenge vagyok, hogy megszerezzem... Főleg szerencse kellene, mégpedig pénzügyekben, szerelemben, és egy könyv kiadásával kapcsolatban.
Nem várom el, hogy az ölembe hulljanak a dolgok, igyekszem, hogy elérjem őket, de folyton az jár a fejemben, hogy úgyse sikerül, mert én nem vagyok elég jó és szerencsés, hogy megérdemeljem.
Segíthet ezen, ha hiszek abban, hogy bevonzhatom?
nem.
csak az elszántság és kitartás segíthet. persze, így sem valószínű, hogy bármi is változik(a jelenlegi gazdasági helyzet miatt), de legalább teszel érte és nem csak a seggen ülve kényelmesen várod hogy varázslat történjen.
Ja és még annyit hogy sokan tévhitben élnek, hogy kemény és fájdalmas munkával elérhető a boldogság. Ez kérem hülyeség.
A boldogság itt van, MOST IS. A baj az, hogy ezt felismerni az emberek nagy többsége nem képes (mégis hogy lehetnék boldog, ha.... kezdetű mondatok.... )
A boldogsághoz nem kell célokat elérni. Nem kell erőt feszíteni. Csak annyi a teendő hogy elengedd a fájdalmat, elengedd a kínzó vágyakat amik állandóan zavarnak hogy csinálj valamit: ezt kell, azt kell, ezt kéne azt kéne, jajj de jó lenne, ha ez lenne, akkor boldog lennék, stb berögződött téves hitvilág....
Az a baj, hogy amiket itt most leírtam 1000 emberből 999 nem érti meg, nem fogja fel, hanem élből elutasítja, hogy én vagyok a hülye. Nem hibáztatom érte őket, én is sokszor a 999 részének érzem magam, illetve az is lehet hogy tényleg hülye vagyok :) Nézőpont kérdése :) Ha boldogsághoz hülyének kell lenni, akkor lehet érdemes megfontolni a hülyülést az életen át tartó fájdalom és küzdelem helyett amire vágyak beteljesítése a boldogság reményében kényszerít.
Összegezve: ahhoz hogy nagy dolgokat érj el az életben, ahhoz minden tett és erőfeszítés előtt rá kell jönnöd, hogy minderre nincs is szükséged a boldogsághoz. Ha erre rájöttél, akkor pedig azonnal szépen minden gondoskodik önmagáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!