Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesitene, ha párotok...

Idegesitene, ha párotok mindig hazudozna ilyen dolgokban? (lent)

Figyelt kérdés

Nem nagy dolgok, csak elmegy egy haverjával, azt mondja ezzel meg azzal megy, aztán nem is azzal, hanem a másikkal. Ezt naponta eljátsza.

Nem birom megérteni miért kell ebben hazudni?

Nekem mindegy, hogy melyik haverjával megy, akkor miért nem mondja meg az igazat, hogy melyikkel megy.

Előbb is elment itthonról, mondta hogy X jön érte, kinéztem az ablakon és Y volt ott.

Nem értem!

2011. jún. 29. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Exem volt ilyen, ő ennél talán még kisebb dolgokban is képes volt hazudni, de úgy, hogy valamit csinált, ott álltam előtte, megkérdetem, hogy ne csinálja, mire fel közölte, hogy nem csinálta. Egyszerűen olyan dolgokban is hazudott, hogy nem tudtam felérni ésszel, hogy mi értele van ennek?! Nem is tudtam megbízni benne az első néhány ilyen után, soha többé.
2011. jún. 29. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:
megkértem*
2011. jún. 29. 12:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínüleg én már nem lennék a párja....
2011. jún. 29. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Lehet betegség is,vn ilyan betegség sajnos,ahol az ember folyton hazudik.
2011. jún. 29. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Valaki azt irta, hogy már nem lenne a párja.

4 év után lépjek egy ilyen dolog miatt? Semmi más problémánk nincs, jól megvagyunk.

2011. jún. 29. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Semmi más problémánk nincs, jól megvagyunk.

Vagy csak azt hiszed,és,ebben sem őszinte veled.

2011. jún. 29. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom szó szerint ugyanezt csinálja! De tényleg! Én sem értem, hogy miért nem lehet megmondani, hogy melyik haverjával találkozott éppen. Legalább most már tudom, hogy nem csak az én barátom ilyen bolond...
2011. jún. 29. 13:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ti mióta vagytok együtt?
2011. jún. 29. 13:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem viselném el. Lehet, hogy ez kis dolog, kis hazugság, ami nem árt, de ki tudja, mi van mögötte, és ha ebben nem őszinte, akkor másban sem tudnék megbízni benne egy idő után.
2011. jún. 29. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

13:24 vagyok

Mi 8 hónapja vagyunk együtt. Amikor legelőször "lebukott", akkor persze én is rákérdeztem, hogy ez mi volt, miért nem mondta meg az igazat. Aztán mondtam neki, hogy mindent beszéljünk meg, mindig mondja el nekem az igazat. Most már ugyan látom a fejlődést nála, most már "csak" inkább elhallgat dolgokat. De ha rákérdezek a dologra, akkor már elmondja részletesen, hogy kivel volt és mit csináltak. Ezért pl mostanában amikor mondja pl: Pistiékkel megyek ide + oda, akkor rákérdezek, hogy mit jelent az pontosan, hogy "Pistiékkel". És akkor végre elmondja. Tudom, hogy nem egy másik lány van a dologban, úgyhogy nem fújom fel annyira a dolgot. Meg most már talán kezdi felfogni, hogy úgyis rájövök, ha nem az igazat mondja. Egyszer úgyis mindenre fény derül... : )

2011. jún. 29. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!