Idegesitene, ha párotok mindig hazudozna ilyen dolgokban? (lent)
Nem nagy dolgok, csak elmegy egy haverjával, azt mondja ezzel meg azzal megy, aztán nem is azzal, hanem a másikkal. Ezt naponta eljátsza.
Nem birom megérteni miért kell ebben hazudni?
Nekem mindegy, hogy melyik haverjával megy, akkor miért nem mondja meg az igazat, hogy melyikkel megy.
Előbb is elment itthonról, mondta hogy X jön érte, kinéztem az ablakon és Y volt ott.
Nem értem!
Valaki azt irta, hogy már nem lenne a párja.
4 év után lépjek egy ilyen dolog miatt? Semmi más problémánk nincs, jól megvagyunk.
Semmi más problémánk nincs, jól megvagyunk.
Vagy csak azt hiszed,és,ebben sem őszinte veled.
13:24 vagyok
Mi 8 hónapja vagyunk együtt. Amikor legelőször "lebukott", akkor persze én is rákérdeztem, hogy ez mi volt, miért nem mondta meg az igazat. Aztán mondtam neki, hogy mindent beszéljünk meg, mindig mondja el nekem az igazat. Most már ugyan látom a fejlődést nála, most már "csak" inkább elhallgat dolgokat. De ha rákérdezek a dologra, akkor már elmondja részletesen, hogy kivel volt és mit csináltak. Ezért pl mostanában amikor mondja pl: Pistiékkel megyek ide + oda, akkor rákérdezek, hogy mit jelent az pontosan, hogy "Pistiékkel". És akkor végre elmondja. Tudom, hogy nem egy másik lány van a dologban, úgyhogy nem fújom fel annyira a dolgot. Meg most már talán kezdi felfogni, hogy úgyis rájövök, ha nem az igazat mondja. Egyszer úgyis mindenre fény derül... : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!