Házasságban élek 3 éve. Miért van az, hogy ha elromlik valami itthon, vagy tönkre megy, annak csak és kizárólag én vagyok az oka?
Pl. Vettünk 6 új törülközőt. Mindegyik foltos lett a mosásnál. Hiába mondom a férjemnek, hogy nem én tehetek róla, mert a többi ruha nem lett foltos, a mosógépnek nincs baja. Szerintem rossz a minősége és emiatt lettek foltosok. Ugyanis a régi törülközők és ruhák nem lettek foltosok és mindent ugyanúgy mosok.
De a fejemhez vágta, hogy már annyira el vagyok lustulva, hogy még egy mosógépet sem tudok normálisan beprogramozni. Pedig nem lehet túl nehéz, hiszen buta háziasszonyoknak gyártják őket. Ezen mondjuk jl meg is sértődtem, hogy amellett, hogy napi 8 órát dolgozok, még a háztartást is ellátom és le vagyok butázva.
Vagy, elromlott a 12 évvel ezelőtt vett porszivó. Leégett a motorja. Előfordul. Hogy pont akkor, amikor én használtam, ez azért lehet, mert csak és kizárólag én használom. Ő nem.
Szóval ilyen dolgok miatt vagyok mindig leszidva, mikor ezek máshol is előfordulnak. Minden háztartásban romlanak el dolgok. Vagy nem?
Arról már ne is beszéljönk, hogy állandóan illegálisan tölt le filmeket, zenéket a számitógépre és a gép tele van virussal. Persze nem ismeri be, hogy ezért lassú, arra fogja, hogy azért, mert én nem törlöm ki a sok barátnőmtől kapott leveleket. Ugyan már!
Komolyan ,azt ilyen kis hülyeségek miatt már annyira elegem van, hogy szinte alig merek valamit is csinálni, mert tuti én leszek a hibás. Más is van igy ezzel?
Ugyammá, túl komolyan veszed a dolgokat. Én 8 éve vagyok nős, és a büdös életben nem volt olyan még, hogy a nejem bármiben is hibázott volna. Naés? Egyik fülemen be, a másikon ki a zsörtölődés, ha nem szólok vissza, max. 1 perc és szent a béke, komolyan, még a pulzusom sem emelkedik közben, csak a szám sarkában mosolygok. Így fogadtam el a párom, hogy ő ilyen és kész.
Szal: Take it easy. :)))
Most olvasom a többi hozzászólásod, azért ez a vacsora dolog stb. durva, egy önző disznó a férjed, ennyi.
Én pl. nem bírnék egy önző disznó feleséggel együtt élni, simán s*ggbe rúgtram volna a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!