Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élek 3 éve. Miért...

Házasságban élek 3 éve. Miért van az, hogy ha elromlik valami itthon, vagy tönkre megy, annak csak és kizárólag én vagyok az oka?

Figyelt kérdés

Pl. Vettünk 6 új törülközőt. Mindegyik foltos lett a mosásnál. Hiába mondom a férjemnek, hogy nem én tehetek róla, mert a többi ruha nem lett foltos, a mosógépnek nincs baja. Szerintem rossz a minősége és emiatt lettek foltosok. Ugyanis a régi törülközők és ruhák nem lettek foltosok és mindent ugyanúgy mosok.

De a fejemhez vágta, hogy már annyira el vagyok lustulva, hogy még egy mosógépet sem tudok normálisan beprogramozni. Pedig nem lehet túl nehéz, hiszen buta háziasszonyoknak gyártják őket. Ezen mondjuk jl meg is sértődtem, hogy amellett, hogy napi 8 órát dolgozok, még a háztartást is ellátom és le vagyok butázva.

Vagy, elromlott a 12 évvel ezelőtt vett porszivó. Leégett a motorja. Előfordul. Hogy pont akkor, amikor én használtam, ez azért lehet, mert csak és kizárólag én használom. Ő nem.

Szóval ilyen dolgok miatt vagyok mindig leszidva, mikor ezek máshol is előfordulnak. Minden háztartásban romlanak el dolgok. Vagy nem?

Arról már ne is beszéljönk, hogy állandóan illegálisan tölt le filmeket, zenéket a számitógépre és a gép tele van virussal. Persze nem ismeri be, hogy ezért lassú, arra fogja, hogy azért, mert én nem törlöm ki a sok barátnőmtől kapott leveleket. Ugyan már!

Komolyan ,azt ilyen kis hülyeségek miatt már annyira elegem van, hogy szinte alig merek valamit is csinálni, mert tuti én leszek a hibás. Más is van igy ezzel?

2009. márc. 26. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én simán otthagynám. De tényleg.
2009. márc. 26. 19:35
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Második válaszadóval maximálisan egyetértek, hipózd ki a pólóját azzal, hogy te egy buta háziasszony vagy. Egyébként pedig alaposan elgondolkodnék azon, hogy tényleg ezzel az emberrel akarok-e élni, ha már három év után ilyen gondok vannak. Hagyd a fenébe az ilyen tuskót.
2009. márc. 26. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Ugyammá, túl komolyan veszed a dolgokat. Én 8 éve vagyok nős, és a büdös életben nem volt olyan még, hogy a nejem bármiben is hibázott volna. Naés? Egyik fülemen be, a másikon ki a zsörtölődés, ha nem szólok vissza, max. 1 perc és szent a béke, komolyan, még a pulzusom sem emelkedik közben, csak a szám sarkában mosolygok. Így fogadtam el a párom, hogy ő ilyen és kész.

Szal: Take it easy. :)))

2009. márc. 26. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Most olvasom a többi hozzászólásod, azért ez a vacsora dolog stb. durva, egy önző disznó a férjed, ennyi.

Én pl. nem bírnék egy önző disznó feleséggel együtt élni, simán s*ggbe rúgtram volna a helyedben.

2009. márc. 26. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak,hogy ilyen férfi mellett élsz. Amiket leírtál nem feleségnek tekint hanem inkább cselédnek, és nem úgy tűnik,hogy szerelmes. Ennél biztos többet érdemelsz és ezt te is tudod!!!! Ugyhogy szépen hagyd ott,különben iszonyú boldogtalan életed lesz, amibe bele fogsz roppanni. Arról nem is beszélve,hogy mondjuk 50 éves korodra teljesen le leszel strapálva, ő meg vígan éli az úri életét,aztán megpattan. Jobb is,hogy nincs még gyereketek. Hidd el azok a férfiak,akik szeretik a párjukat segítenek. A mi családunkban a férfiak ugyanúgy kiveszik a részüket a házimunkából,az mosogat aki elöbb otthon van és az megy bevásárolni,akinek van ideje. a főzést meg legtöbbszőr együtt csináljuk(jókat lehet közben beszélgetni.) Légy erős és gondolj a jövődre!!!!
2009. márc. 27. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Apám ugyanilyen.Szerinte ami a háztartáshoz tartozik az a nő dolga,tehát ha vmi elromlik az a nő hibája.Én 3 éves koromtól havonta egy hetet látom,mert németországban dolgozik/zottmanyámra hagyva mindent.Ráadásul voltak állataik is,2 kutya 2 macska és haszonállatok is.Nos tehát szegény anyám h-p-ig napi 8 órát dolgozott,hajnali 5kor kelt,holott csak 8ra kellett mennie,h megetesse az állatokat,hazaesett munkából,akkor megette ismt az állatokat,vezette a háztartást,a kertet csinálta és mit kapott amikor hazajött apám?Az h ő csak egy hülye q, aki nem ért semmihez,ha elromlott vmi az ő baja volt,szóval nemtudom ez miért van,de az tuti h a pasikban van vmi hiba,mert én még egyel sem találkoztam aki normális lett volna.Igazából mi az ő dolguk ebben a világban?Konkrátan semmi.Nem nekik kell elviselni a menstruációs görcsöket,nem ők vajúdnak nem ők szülnek,nekünk is kell fizikai munkát végezni ha még nem nehezebbet mint nekik,én lány vagyok de magamtól eltolom a bútorokat,kifestem a lakásom,barkácsolok szerelek,pedig elég pöttöm és törékeny vagyok.Szóval szégyenlje magát a férjed,olvass be neki,bár ha olyan mint apám ez nem fog segíteni,azért sok sikert:D
2009. márc. 27. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem szabad összeházasodni. Az ember kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Az egész házasságosdi egy elavult intézmény.
2009. márc. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!