Házasságban élek 3 éve. Miért van az, hogy ha elromlik valami itthon, vagy tönkre megy, annak csak és kizárólag én vagyok az oka?
Pl. Vettünk 6 új törülközőt. Mindegyik foltos lett a mosásnál. Hiába mondom a férjemnek, hogy nem én tehetek róla, mert a többi ruha nem lett foltos, a mosógépnek nincs baja. Szerintem rossz a minősége és emiatt lettek foltosok. Ugyanis a régi törülközők és ruhák nem lettek foltosok és mindent ugyanúgy mosok.
De a fejemhez vágta, hogy már annyira el vagyok lustulva, hogy még egy mosógépet sem tudok normálisan beprogramozni. Pedig nem lehet túl nehéz, hiszen buta háziasszonyoknak gyártják őket. Ezen mondjuk jl meg is sértődtem, hogy amellett, hogy napi 8 órát dolgozok, még a háztartást is ellátom és le vagyok butázva.
Vagy, elromlott a 12 évvel ezelőtt vett porszivó. Leégett a motorja. Előfordul. Hogy pont akkor, amikor én használtam, ez azért lehet, mert csak és kizárólag én használom. Ő nem.
Szóval ilyen dolgok miatt vagyok mindig leszidva, mikor ezek máshol is előfordulnak. Minden háztartásban romlanak el dolgok. Vagy nem?
Arról már ne is beszéljönk, hogy állandóan illegálisan tölt le filmeket, zenéket a számitógépre és a gép tele van virussal. Persze nem ismeri be, hogy ezért lassú, arra fogja, hogy azért, mert én nem törlöm ki a sok barátnőmtől kapott leveleket. Ugyan már!
Komolyan ,azt ilyen kis hülyeségek miatt már annyira elegem van, hogy szinte alig merek valamit is csinálni, mert tuti én leszek a hibás. Más is van igy ezzel?
A film letöltés nem illegális, de most nem ez a téma....
A számítógép lassúsága egy vírusirtó használatával megoldható, feltéve ha tényleg amiatt lassú a gép. www.usite.hu -n tlálsz ilyen programot, ingyeneset is. A kapot leveleid miatt 100% hogy nem lassú a gép, nem lassíthatja be......
Én elgondolkodnék a helyedben a különélésen, váláson, ha már 3 év után ilyen rossz a házsságotok, nemhiszem hogy javítható lenne...
De előtte azért gondold át alaposan, de ne félj megtenni ezt a lépést, ha már nemlátsz más kiutat.
Probal megalazani a ferjed, ez a lenyeg neki! Nem vagy te a gyereke, es nem is vagy ovodas, de o probal iranyitani, es ugy banni veled mint egy gyerekkel. O a fonok, es te a senki vagy.
Bunko a ferjed, mar megbocsass.
Hagyd ott, es szeresd magadat ha o mar nem teszi ezt meg. Remelem nincs gyereketek, mert ha nincs azonnal menjel, legyen tartasod, es ne alazkodjal meg, nem vagy te kutya!
És amikor hazaérek, este, még le sem vettem a kabátom, de már hallom, hogy a számitógép elől kérdezi, mi lesz a vacsora?
2,5 órával előbb ér haza, mint én és ahelyett, hogy összedobna valami vacsorát, megvár. Holott bevásárolhatna, porszivózhatna vagy épp mosogathatna.
De tényleg, nem?
Bocsánat, de kicsit ki vagyok merülve idegileg és fizikailag egyaránt.
Nem, nincs gyerekünk. De az is miatta van. Hiszen akkor mi lesz az ő nyugodt életével? Ő, Ő és Ő. Csak mindig Ő. Önző.
El fogom hagyni. Vagy legalábbis hazaköltözök egy időre, hagy gondolkodjon.
Közöld vele, hogy a mai gépeket eleve 3 de sokszor egy évre gyártják. Mielőtt elérné a 3 évet, szólj, hogy ki kell cserélni a hűtőt, mondjuk. Mert régi.
A cuccokat írja le dvd-re a gépről, mert ha annyi minden van rajta,akkor már pusztán ettől lassú. A leveled nem a te gépeden van, hanem, a szerveren.
De ha a gépen elmentedéd: egy levél 20 KB, egy film mondjuk 3 GB = 3000MB = 3000 000KB. Vagyis egy film helyén 100 000 levél fér el. Annyit nem írsz.
Többet ne mentegetőzz, nyújtsd be az igényt, mikor kell karbantartani gépet (szerelő!!) mikor kell lecserélni.
Ha te végzed a házimunkát, akkor elvárhatod, hogy ő meg magára vállalja ezek szervezését, és nyilván az anyagi alapot is meg tudja adni hozzá, ha ilyen okos.
Tanulj meg valamit, amivel villoghatsz előtte, amiért felnéz rád. Pl. számítógép karbantartása.(3 óra már látványos lehet egy hozzá nem értő előtt, Kérj meg egy ismerőst)
Elkényeztetted. Kérd ki magadnak. Ha mentegetőzöl, akkor csak a lovat adod alája.
Amúgy is.. fesd ki magad, öltözz csinosan, és nem kell állandóan őt kiszolgálnod. Menj el a barátnőidhez, íratkozz be egy tanfolyamra, vagy klubba! Aztán főjjön meg a levében!
Azért én kipróbálnék néhány dolgot:
1. mi lesz a vacsora? Késett a vonatom nem tudtam bevásárolni. Azt eszel ami van a hűtőben.
2. Te ne ülj addig a géphez amíg az egyszer be nem krepál. Akkor nem te leszel a hibás, ohgy nem indul.
S néhány ilyen. Nem mosnék rá sokáig alsót, zoknit, mondván nincs egy mosógépnyi. stb...
Annyi női praktika van amitől ő megy a falnak.
Vagy mi lesz a kaja kérdésre mondod neki mindjárt csinálod: Jól égesd oda, mert pl éppen megmostad a hajad, vagy a foltos törölközőket próbáltad újra kimosni.
Mondván ez van ha neked kell mindent csinálni égetett hamlett van:)
Igen, nagyon jol latod, onzo! Hagyd el, es tudod mit? Inkabb eljel egyedul, DE boldogan. Nem vagy se rabszolga, se a kutyaja.
Annak oruljel, hogy nem szultel egy ilyen onzo alaknak gyereket, de remelem orulsz, mert latod hogy nem normalis amit csinal veled. Es gondold el meg gyereketek is lenne. A, mar reg otthagytad volna.
Azt gondolja, hogy mivel mar a felesege vagy ezert egyben a rabszolgaja is vagy neki.
Es lusta a ferjed, nemcsak onzo, lusta es kenyelmes is.
Ne tedd magadat tonkre miatta, hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!