Menjek vagy ne? Elég csúnyán össze vesztem a bátyámmal ( 5 hete szóba sem állunk egymással)
Figyelt kérdés
De megszületett tegnap a kislánya. De nem tudom mert nekem van büszkeségem.. és ha oda megyek akkor az azt jelenti hogy én voltam a hibás mindenben.. Köszönöm a válaszokat! 23N2011. jún. 28. 15:25
11/13 anonim válasza:
Attól függ, mennyire és min veszetetek össze.
Ha érdekel a kislány és az, hogy hogy vannak, akkor kérdez meg, hogy elmehetsz-e megnézni.
Azzal még nem azt ismered el, hogy Te vagy a hibás.
12/13 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék a kislányt meglátogatni, de a bátyáddal maradnék hideg és tartózkodó. Persze azt mondanám, hogy gyönyörű a gyerek és a gyereknek mosolyognék, mert ő nem tehet semmiről...
13/13 anonim válasza:
Ha rideg vagy vele úgy sosem békültök ki:S Nem akarod elmondani min vesztetek össze? Nem tudjátok elfelejteni a dolgot?
Szüleiden vagy sógornődön keresztül nem tudsz hatni rá?
Nem szabad hagyni az ilyen dolgokat tudod, sosem tudhatod, hogy beszélhettek e még valaha :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!