Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen értékben "illik"...

Milyen értékben "illik" névnapra ajándékot vásárolni?

Figyelt kérdés

A páromnak a héten van a névnapja, de nem tudom, hogy kb. milyen összegben "szokás" adni ilyen alkalmakra ajándékot.

Azt mondta, hogy ő nem kér semmit, és nem szeretné ha költeném a pénzemet hiszen tudja, hogy tanulok még, így nekem sincs sok. Illetve még azt mondta, hogy engem kér névnapjára. :) Viszont ezek olyan butaságok, nekem se esne jól ha nem kapnék semmit...

Nagy nehezen sikerült belőle kiszednem 1-2 dolgot. Azt mondta, ha ennyire nem bírok magammal akkor olyan dolgot vegyek neki amire tényleg szüksége van :) pl. új boxer, vagy egy olyan trikó amit együtt néztünk ki régebben de még nem volt alkalma megvenni. Ezeket megvettem, de ez is csak 1500 Ft lett.

Szerintetek kellene még ezek mellé vennem valamit? Vagy elég ez így?

2011. jún. 27. 18:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, akkor ez a nekem való recept! :D
2011. jún. 27. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
valahól 0 ft és pár billiós érték közt szoktak
2011. jún. 27. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés:))Én tudnék: egy szerencsekövecske, a csillagjegyével valami helyes kis tárgy-de a pasik ezt nem értékelik. Egyszer adtam tigrisszem követ, azt ajánlotta a csillagjegynek, ment vizsgára-hát kinevetett. Szóval megfogtál.
2011. jún. 27. 19:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj a férfiakkal. :) Nem értékelik az ilyen dolgokat sajnos, azért nem is próbálkozom már ilyesmivel. Egyszer vettem neki egy ilyen "csecsebecsét" nem repesett túlzottan az örömtől.. :))
2011. jún. 27. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha téged kér, akkor valami jó kis extra pezsgős vacsi legyen szexisen felöltözve-tálalva, vagy gyertyákkal kivilágított fürdőparti. :)

Esetleg egy kis sztriptíz. Végül is TÉGED kért, hááát kapja meg! :)

2011. jún. 27. 19:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Igaz, kapja meg amire vágyott! :D Köszönöm a sok hasznos tanácsot. ;)
2011. jún. 27. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja:) Azt mondta: jó, majd kopogok a kővel a padon, a vizsgán...A lökött:) Na, nem is lett vele semmi.
2011. jún. 27. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:

bizony. a pasik nem feltétlenül a tárgyi ajándékoknak örülnek.

ha profán akarnék lenni, akkor azt mondanám, h nyeld le, ha eddig nem tetted ;)))

egyébként egy őrületes átszexelt éjszaka tuti feldobná névnapja alkalmából :)

2011. jún. 27. 19:31
 19/20 A kérdező kommentje:

Ezek nálunk mind "megszokottak", úgyhogy nem hiszem, hogy nagy újdonság lenne neki. :)

De köszi az ötletet.

2011. jún. 27. 19:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez bőven elég, nem kötelező nagyobb értékben ajándékot venni, főleg nem névnapra... a szándék a fontos :). Mellette szervezhetsz vmi közös programot (nem feltétlen fizetőset), főzhetsz vmi finomat, ha tudsz... biztos nagyon fog neki örülni :).
2011. jún. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!